Οι πρώτες επιτυχίες των Πατρινών πυγμάχων (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Μάιος 6, 2022 - 12:47μμ
H Μάχη Πετρίτση

Οι πρώτες επιτυχίες των πατρινών πυγμάχων είναι γεγονός στο κλειστό γυμναστήριο της ΠΓΕ εκεί όπου χτυπά η καρδιά της ελληνικής πυγμαχίας.

Εκεί όπου φιλοξενούνται τα πανελλήνια πρωταθλήματα πυγμαχίας παίδων - κορασίδων και παμπαίδων - παγκορασίδων.

Κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων είχαμε νίκη για τον Φίλιππα Μπάση της ΕΑΠ και για την Μάχη Πετρίτση της ΠΓΕ, ενώ αντίθετα δεν τα κατάφεραν ο Ιωσήφ Ζαραλίγκας - Κοκκώνης της Άμυνας και η Ουρανία Κάντζαρη του Μίλωνα.

ΑΣ ΜΙΛΩΝ:
«Η κλήρωση μας έφερε απέναντι στην πολύ πιο έμπειρη Δανάη Ζενουνλάρη η οποία είναι μέλος της εθνικής ομάδας με διακρίσεις και στο εξωτερικό. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για εμάς αλλά είναι πέρα για πέρα θετικό το γεγονός πώς η αθλήτριά μας έδειξε πως ούσα άπειρη στο μέλλον θα μας απασχολήσει αφού κέρδισε της εντυπώσεις και το χειροκρότημα από το πλήθος των θεατών.
Αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι πώς η συγκεκριμένη κατηγορία είχε αθλήτριες με επίπεδο γεγονός που αυξάνει την δυσκολία και ανεβάζει τον πήχη ψηλά για να ανέβουμε επίπεδο.
Δεν θα παραλείψουμε να συγχαρούμε όλους τους συντελεστές της Παναχαϊκής και τον πρωτεργάτη κύριο Νίκο Πλέα για την άψογη διοργάνωση που μας προσφέρουν αυτές τις μέρες.
Ευχίαμστε καλή συνέχεια στην αθλήτρια που κέρδισε και δηλώνουμε πώς θα επιστρέψουμε στο μέλλον ακόμη πιο δυνατοί.
Συνεχίζουμε τις επόμενες ημέρες με σπάρινγκ με τις υπόλοιπες αθλήτριες που βγαίνουν εκτός.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech