ΝΕΠ: Πλούσιο διήμερο με συμμετοχή σε 6 διοργανώσεις

Παρασκευή, Μάιος 6, 2022 - 12:00μμ
Αρχής γενόμενης σήμερα με την ομάδα πόλο που αναμετράται στο Πεπανός με την Λάρισα

Ούτε σε μια, ούτε σε δύο, αλλά σε 6 συνολικά διοργανώσεις θα συμμετάσχει αυτές τις ημέρες η ΝΕΠ, πιστοποιώντας τη δυναμική που έχει ο σύλλογος σε πανελλήνιο επίπεδο. Συγκεκριμένα τα «δελφίνια» θα πάρουν μέρος σε μια κολυμβητική διοργάνωση, σε μια διοργάνωση καλλιτεχνικής κολύμβησης και σε 4 διοργανώσεις στην υδατοσφαίριση!

Αναλυτικά: Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ: Σήμερα Παρασκευή («Α. Πεπανός», 19:00) θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος αγώνας για τη γ΄ φάση του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΝΟ Λάρισας. Εάν η ΝΕΠ ισοφαρίσει σε 1-1 τις νίκες, τότε θα οδηγούμε σε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι την Κυριακή 8/5 ξανά στη Λάρισα. Συνοδός: Ν. Πολίτης.

«ΡΕΣΤΕΙΑ»: Η Προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης της ΝΕΠ θα συμμετάσχει το Σαββατοκύριακο στο τουρνουά «Ρέστεια» στο Παλαιό Φάληρο με συνολικά 24 αθλητές-τριες. Συνοδός: Ι. Παπαδημητρίου. Προπονητής: Γ. Μιχαλόπουλος.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΣΤΕΡΙΩΝ 1 ΕΩΣ 5: Η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης της ΝΕΠ θα δώσει «παρών» με 12 συνολικά αθλήτριες στους αγώνες που θα γίνουν στο «Παπαστράτειο» κολυμβητήριο του Πειραιά. Συνοδός: Αγγελική Κούτση. Προπονητές: Φ. Αγγελοπούλου, Ηλ. Καμπούτση.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΛΟ ΠΡΟΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ: Η ΝΕΠ θα δώσει «παρών» στους αγώνες της α΄ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των ΠροΜίνι Παίδων (Κ11) που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός». Εφορος: Θ. Παπανίκος. Προπονητές: Θ. Κοντάκος, Ν. Μπαλάτσα, Αγγ. Λιβαθηνός.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΛΟ ΠΡΟΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Η ΝΕΠ θα αγωνιστεί το Σάββατο στην α΄ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των ΠροΜίνι Κορασίδων (Κ11) που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Εφοροι: Θ. Κανελλόπουλος, Γ. Ανδρουτσέλης. Προπονήτρια: Ν. Μπαλάτσα.

Υποστήριξη: SilkTech