Ποιος ήταν ο 29χρονος ποδοσφαιριστής που πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο γήπεδο

Τρίτη, Μάιος 3, 2022 - 10:05πμ
Στη Λαμία

Ο 29χρονος Μάκης Χριστόπουλος από τη Λαμία, είναι ο ποδοσφαιριστής που άφησε την τελευταία του πνοή στο γηπέδου του Νέου Κρικέλλου σε αγώνα Β' κατηγορίας του Φθιωτικού ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «Ηρακλής Ροδίτσας – Δίβρη»
Σύμφωνα με το LamiaReport όλοι έχουν σοκαριστεί από τον ξαφνικό χαμό του 29χρονου, ο οποίος είχε περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και είχε κριθεί κατάλληλος για να μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο.
Ο 29χρονος πέθανε από ανακοπή καρδιάς λίγο μετά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Μάκης Χριστόπουλος ένιωσε δυσφορία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έφυγε από τον αγώνα, αλλά όταν πήγε στα αποδυτήρια κατέρρευσε.
Η ανακοίνωση της ομάδας
Το Δ.Σ. οι ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Α.Σ.Ηρακλή Ροδίτσας είμαστε συντετριμμένοι από τον απρόσμενο χαμό ενός μέλους της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.
Το γεγονός αυτό συνέβη για πρώτη φορά στα χρόνια του συλλόγου και είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί με δική μας παρέμβαση σε σειρά εξετάσεων ιατρικών και καρδιολογικών όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Είχε βρεθεί κατάλληλος να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του συλλόγου.
Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε:
Α) Να παρευρεθεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
Β) Να αναλάβει όλα τα έξοδα της κηδείας.
Γ) Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ηρακλής Ροδίτσας

Υποστήριξη: SilkTech