«They Call Me Magic»: Το νέο ντοκιμαντέρ για τον θρύλο του μπάσκετ, Μάτζικ Τζόνσον

Κυριακή, Απρίλιος 24, 2022 - 5:14μμ
Ο Μάτζικ Τζόνσον

Η streaming υπηρεσία Apple TV+ κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ με τίτλο «They Call Me Magic» (Με λένε Μάτζικ).

Το ντοκιμαντέρ που αποτελείται από τέσσερα επεισόδια, προσφέρει μια διαφωτιστική και αναλυτική ματιά στη ζωή και την καριέρα μιας από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες του κόσμου, του Έρβιν «Μάτζικ» Τζόνσον.

Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την απίστευτη πραγματική ιστορία του Τζόνσον, ο οποίος άφησε το στίγμα του στην ιστορία μέσω της δουλειάς του, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου,

Ο Έρβιν Μάτζικ Τζόνσον είναι ένα διαχρονικό είδωλο. Όντας ταπεινής καταγωγής, έφτασε μέχρι την Ντριμ Τιμ κι έγινε τιτάνας των επιχειρήσεων. Μέσα από συνεντεύξεις των Ομπάμα, Λάρι Μπερντ, Πατ Ράιλι και άλλων, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ χαρτογραφεί τη ζωή και την καριέρα ενός θρύλου.

Το ντοκιμαντέρ εξερευνά το αξιοσημείωτο ταξίδι του, από τους Los Angeles Lakers, μέχρι να εδραιωθεί ως θρύλος του NBA, να αλλάξει τη συζήτηση γύρω από τον HIV και να μεταμορφωθεί σε έναν επιτυχημένο επιχειρηματία και ακτιβιστή. Από το φτωχό ξεκίνημά του στο Λάνσινγκ του Μίσιγκαν μέχρι να γίνει η παγκόσμια δύναμη που είναι σήμερα, το «They Call Me Magic» περιλαμβάνει προσωπικές συνεντεύξεις με τον Μάτζικ, την οικογένειά του και μια σειρά από όλα τα αστέρια του μπάσκετ.

ΠΗΓΗ

Υποστήριξη: SilkTech