Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Σταυρόπουλος ("Μπρούνο")

Σάββατο, Απρίλιος 23, 2022 - 2:13μμ
Ο Γιώργος Σταυρόπουλος

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής, ο παλιός μπασκετμπολίστας της Ολυμπιάδας Γιώργος Σταυρόπουλος. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 και ώρα 15:00 από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων στο Α΄ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

Ο ανιψιός του, ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργίου τον αποχαιρετά με συγκινητικά λόγια.

"O αγαπημένος θείος Γιώργος Σταυρόπουλος ή αλλιώς ο θρυλικός "Μπρούνο" , έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ...Μετά από πολύχρονη μάχη με την ανίατη ασθένεια σαν μαχητής από την εποχή που διακρινόταν στα γήπεδα του μπάσκετ με την φανέλα της Ολυμπιάδας Πατρών. Και για όσους δεν τον ήξεραν καλά, πάντα λάτρης του αθλητισμού (και του Ολυμπιακού),της ροκ μουσικής και των ζώων και ειδικά των "μπόξερ" σκυλιων... Το θρυλικό Adagio ένα από τα καλύτερα ρέστο-μπαρ της εποχής του που είχε μαζί με τον αδελφό του Γιάννη και το Boggi μετέπειτα ,ήταν τα αποτυπωματά του στον επαγγελματικό χώρο... Εφυγε λέγοντας παντα αυτό που πίστευε με όποιο κόστος κάτι που έχουμε οικογενειακώς όλοι το γένος Σταυρόπουλου... Ιδιαίτερα αγαπητός όμως καθότι πάντα με αγνές προθέσεις ...Πάει να βρει πάνω την αδελφή του και μητέρα μου Αικατερίνη...
Θερμά συλλυπητήρια στον Γιάννη, τον Δημήτρη, την Ελένη, την Άντζελα ..."

Η δήλωση του Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, όταν πληροφορήθηκε το θάνατο του Γιώργου Σταυρόπουλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Γιώργος Σταυρόπουλος, ο Μπρούνο, ήταν, για μας, ένας από τους καλύτερους και με στυλ μπασκετμπολίστες της πόλης, στην εποχή του. Είχε πάθος για τη ζωή, συγκροτημένη σκέψη και ξεχωριστή κουλτούρα.
Υπήρξαμε στα γήπεδα αντίπαλοι αλλά και συμπαίκτες. Συνδεθήκαμε με ειλικρινή φιλία.
Λυπάμαι πολύ που έφυγε ο Γιώργος. Θερμά συλλυπητήρια στον, επίσης φίλο, αδελφό του Γιάννη, στους συγγενείς και οικείους του».

Υποστήριξη: SilkTech