Τα «Promitheas Park Tournaments» επιστρέφουν

Σάββατο, Απρίλιος 23, 2022 - 10:30μμ
Για 4 ημέρες η καρδιά των τμημάτων υποδομών του ελληνικού μπάσκετ θα χτυπάει ξανά στην Πάτρα!

Μετά από το εξαιρετικά επιτυχημένο Τουρνουά Κορασίδων που διεξήχθη τις ημέρες των Χριστουγέννων, τα «Promitheas Park Tournaments» επιστρέφουν με δύο ακόμη σημαντικές διοργανώσεις! Από την Τρίτη 26 Απριλίου έως και την Παρασκευή 29 Απριλίου θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑ-Η δύο παράλληλα Τουρνουά, Παίδων και Παμπαίδων, με την συμμετοχή 29 συνολικά ομάδων. Για 4 ημέρες η καρδιά των τμημάτων υποδομών του ελληνικού μπάσκετ θα χτυπάει ξανά στην Πάτρα!
1o PAIDON 1200X675 2-1.jpg
Στο 1ο Τουρνουά Παίδων του «Promitheas Park Tournaments» 12 ομάδες από όλη την Ελλάδα θα συναντηθούν στην Πάτρα, με το ζητούμενο να είναι η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, η κοινωνική και αθλητική συναναστροφή, καθώς και η απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών. Άλλωστε, το τουρνουά δεν θα έχει βαθμολογική κατάταξη, ούτε απονομή τροπαίων στους νικητές, αλλά θα πρεσβεύει τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας. Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Τουρνουά Παίδων είναι οι: Προμηθέας, Αίολος Αγυιάς, Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Πανιώνιος, ΑΣΕ Δούκα, Μαντουλίδης, Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι, ΓΣ Βόλος.
1o PAMPAIDON 1200X675 4.jpg
Όπως αναφέρθηκε, παράλληλα θα διεξαχθεί και το 1ο Τουρνουά Παμπαίδων του «Promitheas Park Tournaments», με την συμμετοχή 18 ομάδων, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και ο Κεραυνός Στροβώλου από την Κύπρο. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι οι: Προμηθέας, Άρης, Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Έσπερος ΑΟΠΑ, Ασπίδα Ξάνθης, Διόσκουροι Κοζάνης, Περιστέρι, Πανιώνιος, Κολοσσός Ρόδου, Ζαφειράκης Νάουσας, ΠΑΟΚ, Μαντουλίδης, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Α.Σ. Κολλεγίου Ντερή, Πήγασος Ν. Κέρκυρας, ΓΣ Βόλου, Αίολος Αγυιάς.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:
Πρόγραμμα Παίδων: https://cutt.ly/KF9QnSX
Πρόγραμμα Παμπαίδων: https://cutt.ly/xF9QEmO

Υποστήριξη: SilkTech