1ος φιλανθρωπικός αγώνας στην μνήμη του Ανδρέα Μιχαλόπουλου

Σάββατο, Απρίλιος 23, 2022 - 10:00πμ
Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο Άσυλο Ανιάτων Πατρών

Γεγονός είναι ο 1ος φιλανθρωπικός αγώνας στην μνήμη του αείμνηστου ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής Ανδρέα Μιχαλόπουλου, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 9 Μαϊου και ώρα 17.30 στο γήπεδο της Παναχαϊκής.
Ο αγώνας θα έχει αντιπάλους τους παλαίμαχους της Παναχαϊκής και ομάδα επιλέκτων διεθνών ποδοσφαιριστών.
Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο Άσυλο Ανιάτων Πατρών, ενώ η είσοδος θα κοστίζει 2 ευρώ.
Τη Δευτέρα 9 Μαΐου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Εκεί θα βρεθούν σπουδαίοι άσοι του παρελθόντος, όλα τα «παιδιά του κυρ Ανδρέα», που θα έρθουν στην Πάτρα για να τιμήσουν τη μνήμη του δασκάλου τους, τον Ανδρέα Μιχαλόπουλου.
Ξεχωρίζουν οι παρουσίες του Κώστα Κατσουράνη και Γρηγόρη Γεωργάτου, οι οποίοι επιστρέφουν για να αγωνιστούν έστω και ως παλαίμαχοι πλέον στο γήπεδο όπου ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά, ενώ μεταξύ άλλων θα δώσουν ακόμα το «παρών» οι Δημήτρης Ναλιτζής, Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος, Σωτήρης Κυργιάκος, Βασίλης Λάκης, Κώστας Χαλκιάς, Γιώργος Καραγκούνης, Αγγελος Μπασινάς.
Οι παλαίμαχοι της Παναχαϊκής θα αντιμετωπίσουν εκείνη την ημέρα μια μικτή ομάδα που θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον Ανδρέα Μιχαλόπουλο στους συλλόγους που εργάστηκε, αλλά και στην Εθνική Ελπίδων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech