Η ΕΠΣΑ καλεί τον Διαγόρα να πάρει θέση για τα επεισόδια

Πέμπτη, Απρίλιος 21, 2022 - 2:41μμ
Σκιάστηκαν οι απονομές

Αναμενόμενη ήταν η ανακοίνωση της ΕΠΣ Αχαΐας για όλα όσα έγιναν με τη λήξη του τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών, Διαγόρας - Πάτραι.

Αναλυτικά:

«Μια γιορτή που σχεδιάσαμε με επιτυχία και από ανεγκέφαλους φιλάθλους και παράγοντες έγινε ντροπή για το αχαϊκό ποδόσφαιρο και για αυτούς που έχουν την ευθύνη.
Ο σχεδιασμός από την ΕΠΣΑ ήταν να διεξαχθεί ξανά τελικός μετά από 20 χρόνια στο ιστορικό γήπεδο των Προσφυγικών, κάτι το οποίο στέφθηκε με επιτυχία. Με την παρουσία χιλίων και πλέον φιλάθλων, με την παρουσία νεαρών ποδοσφαιριστών των ακαδημιών των δύο ομάδων, με βραβεύσεις και με γιορτινή ατμόσφαιρα.
Ο σχεδιασμός από παράγοντες που εκπροσωπούν την τοπική κοινωνία των Βραχνεϊκων ήταν η ασέβεια και οι βρισιές με ελεεινούς χαρακτηρισμούς στην πολιτική και ποδοσφαιρική ηγεσία της πόλης.
Ασέβεια στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, ασέβεια στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, στον αντιπρόεδρο και στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΑ. Ζητούμε από την διοίκηση του Διαγόρα να πάρει επίσημα θέση.
Τέτοιες πρακτικές καθιστούν την Ένωση πιο δυνατή ώστε να τις αντιμετωπίσει».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΓΟΡΑ

«Δεν επιθυμούμε σε καμμία περίπτωση, να συμβαίνουν γεγονότα σε κάθε γήπεδο, που αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο, το οποίο σε κάθε αγώνα, πρέπει να είναι γιορτή.
Δυστυχώς όμως, συμβαίνουν σε πολλούς αγώνες και την αφορμή τις περισσότερες περιπτώσεις, τις παίρνουν οι φίλαθλοι από το παρασκήνιο και όχι από το προσκήνιο, που είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο που παίζεται σε 4γραμμες.
Ως Διοίκηση έχουμε αποδείξει, ότι δεν επιθυμούμε ακραίες συμπεριφορές, γι'αυτό κ με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ ήρθαμε σε επικοινωνία για τα χθεσινά γεγονότα, καθώς κ με την Δημοτική αρχή, που δεν έχει ευθύνες για το ποδόσφαιρο, αλλά παραβρέθηκε ως ώφειλε στον αγώνα για την βράβευση.
Επειδή είναι μεγάλη Πέμπτη κ ημέρα σταύρωσης του Χριστού, ας σταματήσουμε εδώ, γιατί εμείς σταυρωθηκαμε νωρίτερα.
Καλό Πάσχα κ Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο».

Υποστήριξη: SilkTech