Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι χαρούμενες οικογενειακές στιγμές πριν τον θάνατο του νεογέννητου γιου του

Τετάρτη, Απρίλιος 20, 2022 - 10:11πμ
Ο Πορτογάλος επιθετικός ανακοίνωσε μέσω των social media το θάνατο του νεογέννητου αγοριού

Την πιο δύσκολη περίοδος της ζωής τους βιώνουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, καθώς πέθανε το ένα εκ των δύο παιδιών τους, κατά τη διάρκεια της γέννας.
Ο Πορτογάλος επιθετικός ανακοίνωσε μέσω των social media το θάνατο του νεογέννητου αγοριού τους (σ.σ. το κορίτσι είναι ζωντανό) και στη συνέχεια δέχθηκε χιλιάδες μηνύματα στήριξης από φίλους, γνωστούς και αγνώστους, μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
Η... ζωή άλλαξε απότομα το "πρόσωπο" της προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πριν από λίγα 24ωρα σημείωνε χατ-τρικ κόντρα στην Νόριτς, βάζοντας μάλιστα μέσα από τη φανέλα του μια μπάλα κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο, σχηματίζοντας έτσι μια εικόνα... εγκυμοσύνης.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου απόλαυσε μια οικογενειακή συγκέντρωση υπό τον ανοιξιάτικο ήλιο, παρέα με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ καθώς και την αδερφή της Ιβάνα και έναν Ισπανό αθλητικό ρεπόρτερ, φίλο του ποδοσφαιριστή, τον Εντού Αγκίρε.
Αν και δεν είναι ξεκάθαρο ακριβώς πότε έγινε η συγκέντρωση, το αγγλικό Μέσο αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζεται να φοράει ένα μπλουζάκι προπόνησης και ο ήλιος φαίνεται να είναι χαμηλά στον ουρανό, κάτι που μάλλον υποδηλώνει πως έγινε μετά το ματς της Γιουνάιτεντ με την Νόριτς.
Το συγκεκριμένο οικογενειακό μπάρμπεκιου -όπως χαρακτηρίζεται από την Daily Mail- αναρτήθηκε από την Τζορτζίονα Ροντρίγκες κάποιες ώρες πριν το θάνατο του νεογέννητου γιού τους και πλέον ήρθε στην... επιφάνεια.

Υποστήριξη: SilkTech