Προμηθέας Πάτρας: Ο Γιατράς στη θέση του Ηλία Ζούρου

Δευτέρα, Απρίλιος 18, 2022 - 7:59μμ
Πατρώα γη!

Ο Μάκης Γιατράς θα είναι ο αντικαταστάτης του Ηλία Ζούρου στον πάγκο του Προμηθέα.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας της Πάτρας παραιτήθηκε μετά την ήττα από την ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική της Basket League. Οι Πατρινοί ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Μάκη Γιατρά.

Ο 50χρονος προπονητής έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ομάδα του Προμηθέα. 

Ο 51χρονος ήταν ο προπονητής των επιτυχιών για τον Προμηθέα, καθώς τον οδήγησε από την Γ' Εθνική κατηγορία στα ευρωπαϊκά σαλόνια, στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ το 2020 και στους τελικούς του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League το 2019.

Ο έμπειρος προπονητής θα κοουτσάρει την ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο την προσεχή Τετάρτη (20/4, 17:00) για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την επιστροφή του Μάκη Γιατρά στον πάγκο της ομάδας μας, με τον Έλληνα τεχνικό να διαδέχεται τον Ηλία Ζούρο. Ο 50χρονος προπονητής και ο Προμηθέας είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι, καθώς συμπορεύτηκαν από το 2013 ως το καλοκαίρι του 2021!

Υποδεχόμαστε τον Μάκη Γιατρά πίσω στην οικογένειά του Προμηθέα και του ευχόμαστε να εκπληρώσει όλες τις ατομικές του φιλοδοξίες και παράλληλα να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΖΟΥΡΟ

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας, Ηλία Ζούρο. Ο κ. Ζούρος έθεσε στη διάθεση της διοίκησης την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Υποστήριξη: SilkTech