Αστραπή-Έκρηξη: Τα μοναδικά χρυσά μετάλλια για την Πάτρα στο Πανελλήνιο Σχολικό

Δευτέρα, Απρίλιος 18, 2022 - 9:00μμ
Ο Ανδρέας Μιχόπουλος του 4ου ΓΕΛ και η Δέσποινα Πάντου του ΓΕΛ Παραλίας

Η καρδιά του TAE KWON DO χτύπησε στην Πάτρα το διήμερο 14-15/4. Τα βλέμματα όλων όσοι ασχολούνται με το Ολυμπιακό Άθλημα ήταν στραμμένα στην πρωτεύουσα της Αχαΐας όπου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.
Οι δύο κορυφαίοι σύλλογοι της Πάτρας Α.Σ. Αστραπή και Α.Σ. Έκρηξη έφεραν εις πέρας ακόμα μία απαιτητική διοργάνωση. Περισσότεροι από 400 αθλητές από όλη την Ελλάδα, προπονητές, γονείς και πλήθος εμπλεκόμενων φιλοξενήθηκαν στην πόλη μας και μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης που το εγγυήθηκαν σε απόλυτο βαθμό η Αστραπή και η Έκρηξη.
Εκτός της οργανωτικής επιτυχίας που πλέον ανοίγει την όρεξη στην Ομοσπονδία για να φέρει και άλλες διοργανώσεις στην πόλη, οι δύο σύλλογοι είχαν και σπουδαίες επιτυχίες.
Ο Ανδρέας Μιχόπουλος του 4ου ΓΕΛ και της Έκρηξης και η Δέσποινα Πάντου του ΓΕΛ Παραλίας και της Αστραπής πήραν χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες τους και παράλληλα μόρια για την εισαγωγή τους στις ανώτατες σχολές. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι αυτά ήταν τα μοναδικά χρυσά μετάλλια που κέρδισε η Πάτρα και προήλθαν από έναν αθλητή και μία αθλήτρια που ανήκουν στην Έκρηξη και στην Αστραπή αντίστοιχα δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στους δύο συλλόγους.
Πρόκειται λοιπόν για μία διαφήμιση του αθλήματος αλλά και της πόλης που απέδειξε μέσω της Αστραπής και της Έκρηξης ότι μπορεί να υποδεχτεί ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις στο TAE KWON DO.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech