Το φιλικό μεταξύ Πανεπιστημίου Πατρών και Παναχαϊκής Κ20

Δευτέρα, Απρίλιος 18, 2022 - 4:00μμ
Το σκορ του αγώνα ήταν 4-1

Επιτυχία σημείωσε ο φιλικός αγώνας Ποδοσφαίρου που διεξήχθη στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Πατρών μεταξύ των ομάδων του Πανεπιστημίου Πατρών και της Παναχαϊκής Κ20.
Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αντιπροσωπευτικής φοιτητικής ομάδας του Πανεπιστημίου Πατρών για τα πανελλήνια φοιτητικά πρωταθλήματα αλλά και της συνεργασίας με τις ομάδες της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.
Σε δύο ημίχρονα που χαρακτηρίστηκαν μαχητικά αλλά και ουσιαστικά, οι δύο προπονητές των ομάδων δοκίμασαν αθλητές και σχήματα βγάζοντας διάφορα συμπεράσματα.
Το σκορ του αγώνα ήταν 4-1 υπέρ του Πανεπιστημίου Πατρών και η σύνθεση της αντιπροσωπευτικής ομάδας φοιτητών περιλάμβανε αθλητές από διάφορα τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η ομάδα της Παναχαϊκής Κ20 συμμετείχε με δεκαέξι αθλητές.
Πανεπιστήμιο Πατρών (Χρήστος Τσίκας): Κατσαμπέκης, Δημακόπουλος Κατσαμάνης, Κασιώνης, Στάμος, Κούστα, Σταυρόπουλος, Βέρρας, Θεοφάνης, Καϊμακάς, Δουλιγέρης. Έπαιξαν και οι Κοκόλης, Μιχαηλίδης, Ηρακλέους, Φωκιανός, Σταθόπουλος, Λόγιος, Διαμαντόπουλος.
Παναχαϊκή Κ20 (Νότης Παολίνο): Καράμπουλας, Γκίνι, Ασημακόπουλος, Φρόκου, Λιμάτσι (30' Κρίβας ), Χριστόπουλος (60' Αθανασίου), Ντούνης, Κωστέλος (55' Κόνομι,) Μπισμπίκης, Ντόγια (60' Τσέμερι), Ξηρός (50' Δεληβοριάς).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech