Fly Olympia: Ο Εμμανουήλ Καραλής διοργανώνει στην Αρχαία Ολυμπία Street Pole Vault

Σάββατο, Απρίλιος 16, 2022 - 7:30μμ
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ηλεία

Ο τέταρτος Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής (κατά κόσμον Μανόλο) θα διοργανώσει φέτος για πρώτη φορά το δικό του street μίτινγκ αποκλειστικά για επί κοντώ.
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ηλεία, και συγκεκριμένα στο ιστορικότερο μέρος της, την Αρχαία Ολυμπία, κορυφαίοι αθλητές του επί κοντώ θα συγκεντρωθούν την Κυριακή, 12 Ιουνίου, για να συμμετάσχουν στο πρώτο Fly Olympia.
Μία σύγχρονη αρένα θα στηθεί στον δρόμο έξω από το Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας και αναμένεται κορυφαίοι επικοντιστές από όλο τον κόσμο να προσφέρουν πλούσιο θέαμα καταγράφοντας μεγάλες... πτήσεις.
Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να δημιουργήσουν ένα μίτινγκ που θα αποτελεί μελλοντικά μόνιμο σταθμό των κορυφαίων αλτών ανά τον κόσμο αλλά και να φέρουν ξανά στο επίκεντρο την Ελλάδα και την Ολυμπία, το μέρος που «γεννήθηκαν» οι Ολυμπιακοί Αγώνες.
Το μίτινγκ συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, ο σύλλογος «Απόλλων Πύργου» και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με την υποστήριξη της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και, πιο συγκεκριμένα, του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Το μίτινγκ θα λάβει χώρα υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ.
Find us on social media
Instagram: @flyolympia
Twitter: @FlyOlympia

Υποστήριξη: SilkTech