Το όνομα του Πέτρου Λινάρδου θα φέρει η αίθουσα συνεδριάσεων του ΠΣΑΤ

Πέμπτη, Απρίλιος 14, 2022 - 7:30μμ
Όλες οι αποφάσεις που πάρθηκαν

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ στη συνεδρίαση του, αποφάσισε όπως στη μνήμη του επί σειρά ετών (1986-1992) προέδρου του Πέτρου Λινάρδου, δώσει το όνομά του στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, στην οποία περιλαμβάνεται και η ιστορική βιβλιοθήκη των Αθλητικών Συντακτών. Επίσης, να αφιερώσει τα δημοσιογραφικά βραβεία 2022 στη μνήμη του και να καθιερώσει ένα από τα ετήσια δημοσιογραφικά βραβεία στο όνομά του. Τέλος, εντός του έτους να διοργανώσει ημερίδα για την προσφορά των προσφυγικών σωματείων της Ιωνίας στον αθλητισμό μας.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος διαδέχτηκε τον «Πατριάρχη» της Αθλητικής δημοσιογραφίας στη θέση του πρόεδρου, αναφέρθηκε στο έργο του Πέτρου Λινάρδου και στην προσφορά του στον κλάδο, μας από την ώρα που ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος, του οποίου υπήρξε ιδρυτικό μέλος το 1952, έως σήμερα.
Επίσης, το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ στην ίδια συνεδρίαση αποφάσισε όπως:
1. Υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ).
2. Εγκρίνει τη νέα μορφή του διαδικτυακού τόπου του ΠΣΑΤ, που σχεδίασε δωρεάν η εταιρία "netway" και παρουσίασε ο έφορος Νίκος Μποζιονέλος.
3. Διοργανώσει το φθινόπωρο διαδικτυακά μαθήματα για τα Νέα Μέσα, όπως εισηγήθηκε ο έφορος Σήφης Βοτζάκης.
4. Διοργανώσει το φθινόπωρο στην Κρήτη Συνέδριο Ελλήνων και Κυπρίων Αθλητικών Συντακτών, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την Περιφέρεια Κρήτης. Το θέμα εισηγήθηκε ο Αντώνης Παπουτσάκης, ο οποίος πρότεινε ακόμη τη διοργάνωση εκδήλωσης για τους φωτορεπόρτερ Κρήτης.
5. Καλέσει τα μέλη να στείλουν προτάσεις για τον θεσμό των δημοσιογραφικών βραβείων.
6. Συνδιοργανώσει εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων για την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μαμουζέλου στις 4 Μαϊου με τίτλο «Η ιστορία των αθλητικών ΜΜΕ στην Ελλάδα και τον κόσμο», που εκδόθηκε με τη στήριξη του ΠΣΑΤ, για τα 70 χρόνια του Συνδέσμου.
Επίσης, το Δ.Σ. αποφάσισε όπως εγγράψει στη δύναμή του τα εξής νέα μέλη, μετά από πρόταση της ειδικής επιτροπής (πρόεδρος Ασπασία Βελονάκη και μέλη Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Κώστας Αλεξόπουλος):
ΤΑΚΤΙΚΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Αθανάσιος (ΑΕΛ Radio 104,8)
ΔΗΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ Κυριάκος (matchnews.gr)
ΚΟΣΜΙΔΗΣ Πιέρ (SUPER LEAGUE GREECE)
ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ Αλέξανδρος (Αχελώος TV)
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ Ελένη Παρασκευή (TV OPEN)
ΡΑΛΛΗΣ Νικόλαος (BWIN Sportfm)
ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗΣ Ιωάννης (SDNA.gr)
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ Ιωάννης (gazzetta.gr)
ΤΣΑΛΚΑΤΙΔΟΥ Ελένη (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)
ΤΣΕΒΑΣ Ευστάθιος (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)
ΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος (Match Money)
ΔΟΚΙΜΑ
ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ Σωτήρης (ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ)
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ Θεόδωρος (Eurokinissi)

Υποστήριξη: SilkTech