Ειδήσεις για την Πάτρα στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ

Πέμπτη, Απρίλιος 14, 2022 - 12:00μμ
Έναρξη συνεργασίας με τον Πατρινό προπονητή Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ συνεδρίασε χθες και τα μέλη του είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να προχωρήσουν μια σειρά από θέματα που έχουν να κάνουν με τον υψηλό αθλητισμό, την ανάπτυξη, τις χορηγίες αλλά και με λειτουργικά θέματα της Ομοσπονδίας.
Έναρξη συνεργασίας με τον Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο
Η Ομοσπονδία προχώρησε στην έναρξη συνεργασίας με τον πατρινό προπονητή του βάδην Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο. Ο έμπειρος προπονητής είχε δεχθεί πρόταση συνεργασίας και τον περασμένο Οκτώβριο (όταν έγινε το σύνολο των προσλήψεων με τους Ομοσπονδιακούς), την οποία δεν μπόρεσε να αποδεχθεί λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων στο σχολείο. Ο Κεφαλόπουλος γυμνάζει ένα δυνατό γκρουπ αθλητών και αθλητριών του βάδην, ανάμεσα σε αυτές η όγδοη ολυμπιονίκης του Τόκιο Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, αλλά και τρία ακόμη μέλη (Φιλτισάκου, Παπαδοπούλου, Κουρκουτσάκη) της ομάδας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην.
Οι πόλεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 θα γίνει σε πέντε ομίλους σε όλη τη χώρα και θα δώσει σε μεγάλο αριθμό και αθλητριών να συμμετάσχουν στη διοργάνωση. Το διοικητικό συμβούλιο επικύρωσε ομόφωνα την πρόταση της Επιτροπής Ανάπτυξης, σύμφωνα με την οποία οι αγώνες θα γίνουν στις εξής πόλεις:
Ελευθερούπολη (Ανατολική Μακεδονία- Θράκη- Κεντρική Μακεδονία
Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη- Θεσσαλία- Δυτική Μακεδονία)
Πάτρα (Βόρεια Πελοπόννησος, Περιφέρεια Πελοποννήσου- Ήπειρος - Κέρκυρα)
Άγιος Κοσμάς (Αθήνα- Δωδεκάνησα- Κυκλάδες- Λέσβος)
Άγιος Κοσμάς (Πειραιάς και Νοτιοδυτική Αττική- Κρήτη- Χίος Σάμος- Ανατολική Στερεά και Εύβοια)

Υποστήριξη: SilkTech