Α2 Ανδρών πόλο: Τα ζευγάρια της Γ1 φάσης

Δευτέρα, Απρίλιος 11, 2022 - 7:30μμ
Οι αντίπαλοι των πατρινών ομάδων

Στο πρώτο μέρος της Γ' φάσης (Γ1) του πρωταθλήματος, δηλαδή των προκριματικών των πλέι οφ και των πλέι άουτ, μετέχουν μόνο οκτώ ομάδες και συγκεκριμένα αυτές του G2 και του G3, σε σειρά αγώνων ανά ζεύγη, ανάλογα με την κατάταξή της στην τελική βαθμολογία του group και με στόχο τις δύο νίκες.

Τα ζευγάρια των προκριματικών διαμορφώθηκαν ως εξής: ΝΟ Λάρισας - ΝΕ Πατρών, Νηρέας Χαλανδρίου - ΓΣ Ηλιούπολης, Ιωνικός - ΠΕΚΕΒ, ΟΦΗ - Νηρέας Γέρακα. Σε αυτά, οι ΝΟ Λάρισας, Νηρέας Χαλανδρίου, Ιωνικός και ΟΦΗ έχουν το πλεονέκτημα έδρας και η πρόκριση στα πλέι οφ κρίνεται στις δύο νίκες. Οι ημερομηνίες που έχουν οριστεί προς στιγμήν, από την Ειδική Προκήρυξη, για τη διεξαγωγή αυτών των αγώνων είναι: Τετάρτη 4/5, Παρασκευή 6/5 και, αν χρειαστεί, Κυριακή 8/5.

Οι τέσσερις ομάδες που θα βγουν νικήτριες, θα βρουν μετά απέναντί τους, στα πλέι οφ, τους ΝΟ Πατρών, Τρίαινα Βούλας, ΟΦΘ, Ηλυσιακός.

Οι χαμένοι των παραπάνω ζευγαριών θα οδηγηθούν στα πλέι άουτ, εκεί όπου θα τους περιμένουν οι ΑΕ Χαϊδαρίου, ΣΚ Ροή, ΝΟ Καλαμάτας, ΝΑΟ Κέρκυρας.

Τις βαθμολογίες όλων των γκρουπ της Β' φάσης (τελικές στα G1, G2, G3 και με μια εκκρεμμότητα στο G4) ΕΔΩ.

Υποστήριξη: SilkTech