Ομιλία Λευτέρη Αυγενάκη στην Πάτρα

Πέμπτη, Απρίλιος 7, 2022 - 10:23πμ
Στα γραφεία της ΔΕΕΠ

Στην Πάτρα αναμένεται την Πέμπτη 7 Απριλίου ο Υφυπουργός Πολιτισμού – Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στις 6:30 το απόγευμα στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας όπου θα παρευρεθεί και θα μιλήσει σε Στελέχη της Παράταξης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Αχαΐας: Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης θα παρουσιάσει στον Υφυπουργό Πολιτισμού – Αθλητισμού τις πρωτοβουλίες – δράσεις – εκδηλώσεις που έχει ξεκινήσει – πραγματοποιήσει η νέα Δ.Ε.Ε.Π. σε ολόκληρη την Αχαΐα.

Θα ακολουθήσει ομιλία του Υφυπουργού Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος θα αναλύσει το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης σε όλους τους Τομείς παρουσιάζοντας παράλληλα το στρατηγικό σχεδιασμό για τον αθλητισμό που αποτελεί συνέχεια των έξι νέων νόμων για τον αθλητισμό που ψηφίστηκαν τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Αντώνης Κουνάβης θα τιμήσει με αναμνηστική πλακέτα τον Υφυπουργό Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για το μεταρρυθμιστικό του έργο στον αθλητισμό καθώς και την ουσιαστική του προσφορά (27 Απριλίου 2016 – 8 Ιουλίου 2019) ως Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Υποστήριξη: SilkTech