Προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο 15χρονος τενίστας για το χαστούκι που έδωσε σε αντίπαλο

Πέμπτη, Απρίλιος 7, 2022 - 10:06πμ
Αλλά... δεν έπεισε

Ο Μικαέλ Κουαμέ προχώρησε πρόσφατα σε μια απίστευτη κίνηση, χαστουκίζοντας τον Γκανέζο Ραφαέλ Νιλ Ανκρα, μετά την ήττα του σε αγώνα Juniors στην Γκάνα. Ο Γάλλος τενίστας προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως μας... έπεισε!
Το τραγικό περιστατικό έγινε στο Tennis Foundation Ghana Open. Το Νο1 του ταμπλό και Νο606 στον κόσμο, Μικαέλ Κουαμέ, χαστούκισε τον αντίπαλό του, Γκανέζο, Ραφαέλ Νι Ανκρά (Νο 1708 στον κόσμο) τη στιγμή που οι δύο παίκτες βρέθηκαν στο φιλέ για την καθιερωμένη χειραψία στο τέλος του αγώνα.
Ακολούθησε ένα... χάος, με τους συμπατριώτες του Γκανέζου να εισβάλλουν μέσα στο court και τον Κουαμέ να τρέπεται σε φυγή, για να αποφύγει τα χειρότερα.
Μόλις λίγες ώρες μετά, ο Μικαέλ Κουαμέ -με ανάρτησή του στα social media– εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την απαράδεκτη πράξη, τονίζοντας ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα μερίδα από το κοινό προσέβαλλαν τη μητέρα του. Πάντως, ο νεαρός Γάλλος δεν έκανε ούτε μια αναφορά, για το λόγο που στράφηκε κατά του Ανκρά.
"Ειλικρινά λυπάμαι για τις πράξεις μου την Τρίτη στον αγώνα της ITF στο τουρνουά της Γκάνα απέναντι στον Ραφαέλ Νι Ανκρά."
"Κατά τη διάρκεια του αγώνα δέχθηκα λεκτική επίθεση από μεγάλο μέρος του κοινού, αλλά και προσβολές ιδιαίτερα προς τη μητέρα μου. Ωστόσο, αυτό δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά μου. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τον Ραφαέλ."
"Έκανα λάθος και ξεπέρασα τα όρια. Θα δεχτώ τις συνέπειες, ως αποτέλεσμα της συμπεριφοράς μου, από την ITF και θα τις χρησιμοποιήσω για να σκεφτώ πως μπορώ να διαχειριστώ στο μέλλον παρόμοιες δύσκολες καταστάσεις με τρόπο που να αντικατοπτρίζει με ακρίβεια το χαρακτήρα μου." αναφέρει ο 15χρονος στο ποστάρισμα του.

Υποστήριξη: SilkTech