Ο δρόμος της Σάκκαρη μέχρι το Ρολάν Γκαρός

Πέμπτη, Απρίλιος 7, 2022 - 10:00πμ
Σε ποια τουρνουά θα αγωνιστεί η Ελληνίδα τενίστρια

Αντίστροφα για τη χωμάτινη σεζόν μετράει η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να αρχίζει την πορεία της στο χώμα από το 500άρι τουρνουά που θα γίνει στην Στουτγάρδη.
Η κορυφαία τενίστρια της χώρας μας θα αγωνιστεί στο «Porche Tennis Grand Prix», που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 24 Απριλίου και στο οποίο θα λάβουν μέρος επίσης το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ιγκα Σβίατεκ, αλλά και οι Αρίνα Σαμπαλένκα, Πάουλα Μπαντόσα, Ανέτ Κονταβέιτ, Καρολίνα Πλίσκοβα, Ονς Τζαμπέρ και Αντζελίκ Κέρμπερ.
Στη συνέχεια η Μαρία Σάκκαρη θα ταξιδέψει στην Ισπανία για το 1000άρι τουρνουά της Μαδρίτης (28/4 – 7/5), ενώ επίσης στο πρόγραμμά της υπάρχει το 1000άρι της Ρώμης (9-15/5).
Η χωμάτινη σεζόν ολοκληρώνεται με το Ρολάν Γκαρός. Το δεύτερο γκραντ σλαμ της φετινής σεζόν, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 22/5 έως 5/6.
Η 26χρονη θα προσπαθήσει μέσα από τα τουρνουά προετοιμασίας να βρει ρυθμό και να φτάσει στο πικ της απόδοσής της, για να πάει στο Παρίσι έτοιμη να παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου.

Υποστήριξη: SilkTech