Επιτυχίες των Πατρινών στο Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην

Κυριακή, Απρίλιος 3, 2022 - 6:56μμ
Κονιδάρης - Ντεντόπουλος - Μπαρδάκης

Ήλιος, θάλασσα, μικρά παιδιά, κόσμος στο δρόμο και στο επίκεντρο μια διοργάνωση με έντονο ενδιαφέρον, που τράβηξε την προσοχή όσων βρέθηκαν στο κέντρο της Γλυφάδας.

Το 21ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην έγινε σήμερα Κυριακή (3/4) στην όμορφη Γλυφάδα, σε ένα μέρος αντιπροσωπευτικό της φυσικής ομορφιάς που διαθέτει η χώρα μας. Στην τελετή έναρξη παρέλασαν μικροί αθλητές από τον ΓΣ Γλυφάδας, με τις σημαίες από την Ρουμανία, την Ελλάδα, την Τουρκία, την Βουλγαρία, τη Σερβία και τη Σλοβενία στα χέρια τους και την παρουσία του κόσμου να δημιουργεί όμοφη ατμόσφαιρα.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα μίλησε για τη σημασία της διεξαγωγής μιας τέτοιας διοργάνωσης στη χώρα μας, αλλά και την ανάγκη ο κόσμος να αγκαλιάσει τις διοργανώσεις. 

Εξαιρετικά ήταν τα αποτελέσματα των  πατρινών αθλητών της Ολυμπιάδας (προπονήτρια η Ντίνα Μπορνιβέλλι).

Ο Ελισαίος Μπαρδάκης ήταν 7ος στα 10 χλμ παίδων με ν.α.ρ. 55.23, ενώ τον ακολούθησε στην 8η θέση ο Δημήτρης Κονιδάρης με 57.00.

Ο Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος δεν τα κατάφερε στα 35χλμ των ανδρών εγκατέλειψε στο 28ο χλμ κι αφού "πάγωσε" εκτείοντας ποινή 3 λεπτών στο pit lane.

Tέλος η Σοφία Αλικανιώτη που τρέχει με τον ΓΑΣ Ιλισσός ήταν 6η στα 20χλμ γυναικών με 1.56.31.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech