Σε εξέλιξη το καμπ πυγμαχίας με έξι Πατρινούς

Σάββατο, Απρίλιος 2, 2022 - 11:17πμ
Αναμνηστική φωτογραφία

Σε εξέλιξη βρίσκεται το καμπ προετοιμασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας στο Τσοτύλι Κοζάνης στο πλαίσιο προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας, με την Εθνική Νέων της Ιταλίας και τη συμμετοχή πολλών Πατρινών.

Το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας καλωσορίζοντας την Ιταλική αποστολή και τους ευχήθηκε καλη επιτυχία τόσο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Νεανίδων 10-24 Απρίλιου και για το μέλλον, επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητες-τριες μας στις προσεχείς υποχρεώσεις!

Στην Iταλική αποστολή προπονητής ειναι ο ασημενιος Ολυμπιονίκης του Λος Άντζελες στην κατηγορία των +91 το 1984, παγκόσμιος πρωταθλητής, και πρωταθλητής Ευρώπης, Damiani Francesco.

Στο πλαίσιο προετοιμασίας συμμετέχουν και οι εξής αθλητές απο την Πάτρα Πλέας Γεώργιος, Γιαννακοπούλου Αντωνία, Γιαννακοπούλου Λαμπρινή, Κάντζαρη Ιωάννα, Γεωργοπούλου Μαρία (Παναχαϊκή), Σωτηρόπουλος Γιώργος, Νικολάου Δημήτριος (Τόφαλος). Παρών και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Πλέας της Παναχαϊκής και ο Μάκης Συνοδινός του Τόφαλου.

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της Ε. Ο. Π κ. Μαργιώλης Χάρης με τον ολυμπιονίκη Damiani Francesco

Υποστήριξη: SilkTech