Προμηθέας: Διαθέσιμα τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ιωνικό

Πέμπτη, Μάρτιος 31, 2022 - 12:00μμ
Η αναμέτρηση θα γίνει το Σάββατο στις 5 το απόγευμα

Η Stoiximan Basket League συνεχίζεται με την 20η αγωνιστική και ο Προμηθέας Πάτρας βρίσκει απέναντί του τον Ιωνικό στο κλειστό Δ. Τόφαλος. Η έναρξη του αγώνα είναι στις 17:00 και θα υπάρχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το κανάλι ΕΡΤ Sports (ERTFLIX) καθώς και ραδιοφωνική από τον ΣΚΑΪ Πάτρας 89.4.
Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε είτε ηλεκτρονικά από το ticketmaster.gr, είτε από το Promitheas Park καθημερινές 10:00-18:00 ενώ το Σάββατο 2/4 από το Promitheas Park 10:00-14:00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου 15:00-17:00.
Η γενική είσοδος είναι 10€, ενώ για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, ΑμεΑ και νέους έως 17 ετών η τιμή διαμορφώνεται στα 7€ (περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτηρίων).
Βάσει ανανεωμένου υγειονομικού πρωτοκόλλου, υπενθυμίζεται ότι:
- Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου και του πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης. Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο, η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) έως και δεκαεπτά (17) ετών, θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητη η επίδειξη εγγράφων ταυτοπροσωπίας.
- Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την προσέλευση, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας των φιλάθλων στο γήπεδο.

Υποστήριξη: SilkTech