Πάτρα: Συνεχίζονται τα δωρεάν προγράμματα άθλησης στην ύπαιθρο

Δευτέρα, Μάρτιος 28, 2022 - 11:22πμ
Από το πάρκο εκπαιδευτικών δράσεων του δήμου

Το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων στην Πλαζ της Αγυιάς συνεχίζει να παρέχει δωρεάν προγράμματα άθλησης στο ύπαιθρο, καλλιεργώντας στους δημότες τόσο την αγάπη στον αθλητισμό όσο και προς τη φύση.
Μέσα από τα προγράμματα άθλησης του Πάρκου, οι συμμετέχοντες βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση, έρχονται σε άμεση επαφή με τη φύση και τα οφέλη της και τέλος, αποκτούν ανανεωμένη αντίληψη για όσα προσφέρει ή μπορεί να προσφέρει ένα αστικό περιβάλλον και ιδιαίτερα η Πάτρα.
Το πρόγραμμα άθλησης περιλαμβάνει γυμναστική στη φύση (ασκήσεις εδάφους για ενδυνάμωση και βελτίωση της φυσικής κατάστασης) κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, 11 π.μ. με 12 μεσ., όπως επίσης και υδρογυμναστική κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, 12 με 1 μ.μ.
Το πρόγραμμα είναι δωρεάν.
Απευθύνεται σε ενήλικες (18+) και πραγματοποιείται αναλόγως των καιρικών συνθηκών είτε στη μικρή πλευρά της παραλίας στην Πλαζ (όταν φυσάει βόρειος άνεμος) είτε στη μεγάλη πλευρά της παραλίας Πλαζ (όταν φυσάει δυτικός άνεμος) με σημείο συνάντησης την στάση του αστικού λεωφορείου. Επίσης, για τη γυμναστική στη φύση οι συμμετέχοντες απαιτείται να έχουν μαζί τους το δικό τους στρώμα γυμναστικής.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 2610436652 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00 – 13.00), στο email: [email protected] ή στη σελίδα του facebook: Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων.
Υπεύθυνη για την υλοποίηση των προγραμμάτων: Γιώτα Φουράκη, γυμνάστρια - δημοτική υπάλληλος
Συντονιστής του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων: Γιώργος Μαγιάκης, Βοηθός Δημάρχου

Υποστήριξη: SilkTech