Βόμβα για Κλοπ: «Φεύγει από τη Λίβερπουλ το 2024 για να αναλάβει την εθνική Αγγλίας»

Δευτέρα, Μάρτιος 28, 2022 - 10:00πμ
Τι αναφέρει η Bild για το μέλλον του Γερμανού προπονητή

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ τον λατρεύουν, οι διοικούντες το ίδιο, αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ, για τον οποίο ο λόγος, δεν σκοπεύει να... γεράσει στο Άνφιλντ. Αντιθέτως, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η Bild, ο Γερμανός προπονητής έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει από τους κόκκινους το 2024 και κατά πάσα πιθανότητα η επόμενη ομάδα που θα αναλάβει θα είναι η εθνική Αγγλίας.
Ο Κλοπ βρίσκεται από το 2015 στη Λίβερπουλ, την οποία παρέλαβε σε άσχημη κατάσταση και κατάφερε να τη μεταμορφώσει σε μια ομάδα που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα μετά το 1990, συν φυσικά το Champions League. Σε αντίθεση με ό,τι έκανε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως, ο Γερμανός δεν σκοπεύει να παραμείνει εκεί για δεκαετίες.
Βασικά, πριν καιρό είχε αφήσει να εννοηθεί ότι το 2024 μπορεί να αποχωρήσει και τώρα έρχεται η Bild για να υποστηρίξει σε σχετικό ρεπορτάζ πως αυτό είναι δεδομένο. Η γερμανική εφημερίδα τονίζει πως ο προπονητής της Λίβερπουλ έχει ήδη πάρει την απόφασή του και δεν πρόκειται να την αλλάξει, προσθέτοντας ότι η επόμενη ομάδα στην οποία θα δουλέψει θα είναι η εθνική Αγγλίας.
Ο λόγος που φέρεται να προτιμάει αυτή από την εθνική Γερμανίας, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είναι το γεγονός πως ξέρει πολύ καλά τους πάντες και τα πάντα πλέον στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ενώ θεωρεί πως θα έχει να διαχειριστεί την πιο ταλαντούχα φουρνιά Άγγλων ποδοσφαιριστών εδώ και δεκαετίες.

Υποστήριξη: SilkTech