Ακαδημία των Σπορ: Αυλαία την Κυριακή στο Κουκούλι για τους αγώνες στην Πάτρα

Πέμπτη, Μάρτιος 24, 2022 - 5:00μμ
Η Πατρινή ομάδα θα φιλοξενήσει την Δόξα Βύρωνα

Αυλαία την Κυριακή στις 6:30μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ Πάτρας Κ. Πετρόπουλος για την αγωνιστική περίοδο 2021 - 22 μέσα στην Πάτρα για την ανδρική ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ. Η Πατρινή ομάδα θα φιλοξενήσει την Δόξα Βύρωνα που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικό πίνακα των αγώνων play-off για άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία ανδρών.
Τα παιδιά από την Πάτρα της Βάσως Βουκελάτου και του Γιάννη Παπαγιαννοπούλου τόσο σε αυτόν τον αγώνα όσο και στον τελευταίο του επόμενου Σαββάτου για την τελευταία αγωνιστική στον αναμενόμενο πρωταθλητή Βριλήσσια, θα παίξουν ελεύθερα χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα για να διασκεδάσουν και να χαρούν τα παιχνίδια. Πάλι θα δοθεί αρκετός χρόνος συμμετοχής και στους δύο αγώνες σε νεαρούς αθλητές της ομάδας για απόκτηση εμπειριών που θα τους φανεί χρήσιμος για το χαντμπολικό τους μέλλον.
Η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να παρευρεθούν την Κυριακή στις 6:30μ.μ. στο Κουκούλι, ώστε με την παρουσία τους να επιβραβεύσω επιβραβεύσουν την προσπάθεια των αθλητών για την εκπλήρωση του φετινού στόχου, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία όπου και το κατάφεραν μάλιστα από τους αγώνες της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος

Υποστήριξη: SilkTech