Μόντε Κάρλο: Ολόκληρο το Top10 συμμετέχει στο τουρνουά

Κυριακή, Μάρτιος 20, 2022 - 5:00μμ
Η κορυφαία δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης του ATP θα δώσει κανονικά το "παρών'

Παρέλαση αστέρων στο πρώτο χωμάτινο Masters της σεζόν που θα πραγματοποιηθεί 9-17 Απριλίου στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του Monte Carlo Country Club στο Μονακό.
Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την entry list της κορυφαίας διοργάνωσης στην οποία περιλαμβάνεται ολόκληρο το Top10 της παγκόσμιας κατάταξης.
Μεντβέντεφ, Τζόκοβιτς, Ζβέρεφ, Ναδάλ, Τσιτσιπάς, Μπερετίνι, Ρούμπλεφ, Ρουντ, Αλιασίμ και Σίνερ θα δώσουν το παρόν στο Monte Carlo Masters, μεταξύ κι άλλων κορυφαίων ονομάτων της ATP.
"Μετά το 2021 όπου το τουρνουά διοργανώθηκε χωρίς κόσμο στις κερκίδες, είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα με 100% πληρότητα στις κερκίδες" είπε ο Ζέλικο Φρανούλοβιτς, διευθυντής των αγώνων.
Κάτοχος του τίτλου είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος κατέκτησε τον πρώτο και μοναδικό, μέχρι σήμερα, Masters τίτλο της καριέρας του και θα κληθεί να υπερασπιστεί και 1000 βαθμούς ATP.
Πλην του Top10 και των Βαβρίνκα, Τσονγκά που θα αγωνιστούν με wild card, στο τουρνουά θα πάρουν μέρος επίσης και οι Κάρλος Αλκαράθ, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Μπαουτίστα Αγκουτ, Αλεξάντερ Μπούμπλικ, Μάριν Τσίλιτς, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Τέιλορ Φριτζ, Χούμπερτ Χουρκάτς, Κάρεν Χατσάνοφ, Γκάελ Μονφίς και Ντόμινικ Τιμ.

Πηγή: Tennis24

Υποστήριξη: SilkTech