«Μέσι και Ρονάλντο τελείωσαν από το υψηλότερο επίπεδο» – Ο Ανελκά… δίκασε τους δύο σταρ

Κυριακή, Μάρτιος 20, 2022 - 12:00μμ
Τι είπε ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός για τον Αργεντίνο και τον Πορτογάλο

Οι οκτώ ομάδες που συνεχίζουν στο Champions League με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου είναι γνωστές πλέον και ανάμεσα σε αυτές δεν βρίσκονται η Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Γεγονός το οποίο αποδεικνύει, όπως είπε ο Νικολά Ανελκά, ότι ουσιαστικά οι δύο σταρ της σύγχρονης εποχής του ποδοσφαίρου μετρούν αντίστροφα για το τέλος τους, αφού πιστεύει πως δεν μπορούν να σταθούν πλέον στο υψηλότερο επίπεδο.

Επί χρόνια οι Μέσι και Ρονάλντο έκαναν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και οι ομάδες τους διεκδικούσαν κάθε χρόνο όλους τους τίτλους. Αυτά τα χρόνια, όμως, αρχίζουν να μοιάζουν μακρινά πλέον, αφού για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν αμφότεροι σταμάτησαν στους «16» του Champions League. Γεγονός που δεν είναι τυχαίο για τον Ανελκά, όπως δήλωσε σε γαλλικό Μέσο.

«Θεωρώ ότι οι καριέρες του Ρονάλντο και του Μέσι στο υψηλότερο επίπεδο έχει τελειώσει. Εγώ σταμάτησα στα 36, αλλά στα 32 μου βρέθηκα στην Κίνα. Αυτό που βιώνουν οι Λιονέλ και Κριστιάνο είναι απόλυτα λογικό για τους ποδοσφαιριστές που λένε «ας παίξω λίγο ακόμα και λίγο ακόμα» και μένουν περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που σταμάτησαν στα 32, 33, 34 και ήταν στην κορυφή, με αποτέλεσμα να μην τους κρίνει κανείς αρνητικά», είπε αρχικά ο παλαίμαχος επιθετικός και πρόσθεσε.

«Θα πρέπει να είναι χαρούμενοι με όσα κατάφεραν επί 15 χρόνια τώρα στο ποδόσφαιρο. Πίστευα ότι ο Μέσι θα είναι σούπερ στη Γαλλία και ο Κριστιάνο θα έχει μεγαλύτερες δυσκολίες στην Premier League, αλλά έγινε το αντίθετο. Η αλήθεια, όμως, είναι πως δεν θα υπάρξουν άλλοι παίκτες όπως εκείνοι, που κυριάρχησαν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο επί 15 χρόνια».

Υποστήριξη: SilkTech