ΣΕΓΑΣ Βορ. Πελοποννήσου: Διασυλλογικό Πρωτάθλημα τετράθλου

Σάββατο, Μάρτιος 12, 2022 - 10:30μμ
Η προκήρυξη των αγώνων

Από την Ε.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛ/ΣΟΥ, προκηρύσσεται το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ Κ14 (Α΄ ΑΓΩΝΑΣ) το οποίο θα διεξαχθεί σύμφωνα με την Κεντρική προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ αριθμ.πρωτ. 952/18-2-2022
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ:
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 4 ομίλους ως εξής:
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ – ΑΧΑΪΑΣ
Σάββατο 19 / 3 / 2022 , στο Παμπελοποννησιακό στάδιο και θα συμμετάσχουν τα σωματεία του Ν. Αχαΐας.
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ - ΗΛΕΙΑΣ
Σάββατο 19 / 3 / 2022 , στο Δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας και θα συμμετάσχουν τα σωματεία του Ν. Ηλείας.
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ - ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ:
Κυριακή 20 / 3 / 2022 (πρωί) , στο Δ.Α.Κ Αγρινίου και θα συμμετάσχουν τα σωματεία του Ν. Αιτωλοακαρνανίας.
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ:
Σάββατο 19 / 3 / 2022 (απόγευμα), στο Δ.Α.Κ Αργοστολίου και θα συμμετάσχει το σωματείο της ΓΕ Κεφαλληνίας.
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ -ΖΑΚΥΝΘΟΣ:
Σάββατο 19 / 3 / 2022 (απόγευμα),,στο Δ.Α.Κ ΖΑΚΥΝΘΟΥ και θα συμμετάσχει το σωματείο της Α.Γ.Ε ΖΑΚΥΝΘΟΥ
2. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
α) Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι αθλητές – αθλήτριες των σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου οι οποίοι είναι γεννημένοι-ες τα έτη 2009 & 2010 και για τους οποίους-ες έχει εκδοθεί ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και το οποίο βρίσκεται στην κατοχή του σωματείου τους.
β) Τα σωματεία συμμετέχουν με απεριόριστο αριθμό αθλητών – αθλητριών.
γ) ΔΕΝ επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών – τριών ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, σε καμιά περίπτωση και για κανένα λόγο.
3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ - ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΕΤΡΑΘΛΩΝ
► α) Διεξάγονται ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ, σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες
► β) ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΤΡΑΘΛΑ:
Δρόμοι: 60μ - 60μ εμπ. – 1.200μ – 2000μ βάδην
Άλματα: Ύψος – Μήκος
Ρίψεις: Σφαιροβολία (3κ) – Μπαλάκι ή Vortex
► γ) Τα τέτραθλα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και θα διεξάγεται ένα τέτραθλο κάθε φορά, με την προϋπόθεση ότι μέσα στην αγωνιστική χρονιά θα διεξαχθούν σε κάθε Ε.Α.Σ. και οι τρεις παρακάτω κατηγορίες τετράθλου:
1) Δρομικό
2) Αλτικό
3) Ριπτικό
► δ) Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΘΛΩΝ:
ΔΡΟΜΙΚΟ: 60μ – 1.200μ- (ή 2000μ βάδην) – Μήκος – Μπαλάκι ή Vortex
ΑΛΤΙΚΟ: 60μ Εμπ (ή 2000μ βάδην) – Ύψος – Μήκος – Σφαιροβολία
ΡΙΠΤΙΚΟ: 60μ – Μήκος – Σφαιροβολία - Μπαλάκι ή Vortex
Στις παραπάνω αρχικά αναφερόμενες Ημερομηνίες και πόλεις διεξαγωγής της Α΄ Φάσης θα διεξαχθεί το ΔΡΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΘΛΟ και τα σωματεία θα δηλώσουν τους αθλητές και αθλήτριες τους στα αγωνίσματα 60μ – 1.200μ- (ή 2000μ βάδην) – Μήκος – Μπαλάκι
► ε) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:
1) Κάθε αθλητής – αθλήτρια, έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ΔΥΟ (2) το ανώτερο αγωνίσματα σε κάθε ένα από τα τέτραθλα.
π.χ. Για το δρομικό τέτραθλο: Συμμετέχουν στα 60μ και στο Μήκος
Για το αλτικό τέτραθλο: Συμμετέχουν στο ύψος και στη Σφαιροβολία
2)Οι αθλητές – τριες θα μπορούν να συμμετέχουν σύμφωνα με τα παρακάτω:
Α) Στα 1.200μ ή εναλλακτικά στα 2.000μ Βάδην
Β) Στα 60μ Εμπ. ή εναλλακτικά στα 1.200μ
3). Σε κάθε τέτραθλο τα αγωνίσματα που θα συμμετέχουν οι αθλητές – αθλήτριες, θα πρέπει να είναι διαφορετικά από τα αγωνίσματα που συμμετείχαν στο προηγούμενο τέτραθλο
π.χ. Εάν στο δρομικό τέτραθλο έχουν συμμετάσχει στα 60μ και 2.000μ Βάδην, τότε στο αλτικό τέτρταθλο θα πρέπει να συμμετέχουν σε διαφορετικά αγωνίσματα π.χ. στα 60μ. Εμπ. και στο Μήκος
Επομένως οι αθλητές – αθλήτριες συμμετέχουν συνολικά σε 6 το ανώτερο διαφορετικά αγωνίσματα, από το σύνολο των 7 διαφορετικών αγωνισμάτων των τετράθλων.
4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:
α) Άλμα σε Μήκος - Σφαιροβολία – Μπαλάκι ή Vortex: Οι αθλητές – αθλήτριες θα πραγματοποιούν ΔΥΟ (2) προσπάθειες. Στο Άλμα σε Μήκος οι αθλητές-τριες μπορούν να εκτελούν το άλμα τους είτε από την βαλβίδα είτε από την άκρη του σκάμματος.
β) Στο Άλμα σε Ύψος οι αθλητές – αθλήτριες θα ολοκληρώνουν τον αγώνα τους μετά από ΤΡΕΙΣ (3) συνολικά αποτυχημένες (άκυρες) προσπάθειες, ανεξάρτητα εάν είναι συνεχόμενες ή όχι.
ΟΡΓΑΝΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ και ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ B΄:
ΣΦΑΙΡΑ: 3 κιλά. – VORTEX 130gr ή ΜΠΑΛΑΚΙ: 200 γρ.
ΑΓΟΡΙΩΝ Κ14 : 60 μ. ΕΜΠ: (προτείνεται 0,50cm) – 12 – 7,50 – 10,50 (6 εμπόδια)
ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ Κ14 : 60 μ. ΕΜΠ: (προτείνεται 0,50cm) – 12 – 7 – 13 (6 εμπόδια) Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της IAAF 2018 – 2019 και ειδικότερα σύμφωνα με τα άρθρα που αναφέρονται στα σύνθετα αγωνίσματα.
5. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
Κάθε σωματείο βαθμολογείται - ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ:
α) Με ΠΕΝΤΕ (5) βαθμούς αξιολόγησης, εάν συμμετέχει με 5 – 9 αθλητές τριες συνολικά.
β) Με ΔΕΚΑ (10) βαθμούς αξιολόγησης, εάν συμμετέχει με 10 - 14 αθλητές – τριες συνολικά.
β) Με ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) βαθμούς αξιολόγησης, εάν συμμετέχει με 15 τουλάχιστον αθλητές – τριες συνολικά.
Οι περισσότεροι βαθμοί που μπορεί να πάρει ένα σωματείο στον καθένα από τους τρεις αγώνες «ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ» είναι ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) και συνολικά και από τους τρεις αγώνες ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΕ (45).
Οι παραπάνω βαθμοί θα υπολογιστούν στους βαθμούς αξιολόγησης των διασυλλογικών αγώνων του 2022.
6). ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
α) Οι επιδόσεις των αθλητών – τριών βαθμολογούνται με κλίμακα βαθμολογίας από 10 μέχρι 110 βαθμούς.
β) Βραβεύονται οι ΤΡΕΙΣ πρώτοι νικητές και οι ΤΡΕΙΣ πρώτες νικήτριες της συνολικής κατάταξης των δύο αγωνισμάτων που συμμετέχουν σε κάθε τετράθλο.
Στη συνολική κατάταξη και βράβευση, συμπεριλαμβάνονται μόνο οι αθλητές – αθλήτριες που συμμετέχουν στα δύο αγωνίσματα, σύμφωνα με τους κανονισμούς στίβου που αναφέρονται στα σύνθετα αγωνίσματα (κεφ. 5 - άρθρο 200 – παράγραφος 10)
Ισοπαλίες (άρθρο 200 - παράγραφος 11): Αν δύο ή περισσότεροι αθλητές ή αθλήτριες συγκεντρώσουν τον ίδιο αριθμό βαθμών σε οποιαδήποτε
θέση κατάταξης του αγώνα, οι αθλητές θα ανακηρύσσονται ισόπαλοι.
γ) Θα βραβεύονται οι ΤΡΕΙΣ πρώτοι νικητές και οι ΤΡΕΙΣ πρώτες νικήτριες των επι μέρους ατομικών αγωνισμάτων που συμπεριλαμβάνονται σε κάθε τέτραθλο.
7. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
α) Για τη συμμετοχή στους αγώνες και σε κάθε όμιλο, θα υποβάλλεται από κάθε σωματείο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ δήλωση συμμετοχής, στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου εκτός από τον όμιλο της Αιτωλοακαρνανίας που θα υποβάλει δήλωση στο γραφείο της ΕΑΣ Αγρινίου , με την οποία το σωματείο δηλώνει ανεπιφύλακτα ότι αποδέχεται τους όρους της γενική και ειδικής προκήρυξης του πρωταθλήματος και την εφαρμογή των κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
β) Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν σε ηλεκτρονική μορφή στο e-mail [email protected], το αργότερο μέχρι την Τρίτη 15 Μαρτίου, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο τo συνημμένο (αρχείο excel) ΠΟΛΥΑΘΛΟΥ Κ14. Γράφουμε πρώτα το επώνυμο και μετά το όνομα. Όχι χειρόγραφες και σκαναρισμένες ούτε και σε μορφή pdf, διότι θα υπάρχουν ηλεκτρονικά πινάκια.
γ) Οι δηλώσεις συμμετοχής της Αιτωλοακαρνανίας πρέπει να σταλούν σε ηλεκτρονική μορφή στο e-mail [email protected] με κοινοποίηση στο [email protected] , το αργότερο μέχρι την Τρίτη 15 Μαρτίου.
 ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ :
Οι αθλητές-τριες πρέπει να έχουν εξετασθεί από γιατρό με ευθύνη και φροντίδα του σωματείου τους και να έχουν στην κατοχή τους την έγκυρη Κάρτα Υγείας Αθλητή σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν. 4479/2017. Η Κάρτα Υγείας ισχύει για ένα έτος.
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών-τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες.
Σε κάθε περίπτωση όμως, για την εγκυρότητα της κάρτας υγείας των αθλητών – τριών και ιδιαίτερα για ότι συμβεί σε ένα αγωνιζόμενο και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού έλεγχου είναι υπεύθυνος ο εκπρόσωπος του σωματείου και ο προπονητής που δηλώνουν αυτούς τους αθλητές- τριες και σε καμία περίπτωση η διοργανώτρια Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου
9).ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ:
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων στίβου, για την αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία, που θα ισχύει την περίοδο διεξαγωγής των αγώνων.
Σύμφωνα με τα δεδομένα που ισχύουν την ημέρα σύνταξης της προκήρυξης οι αθλητές-τριες για να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο και να συμμετάσχουν στους αγώνες απαιτείται αρνητικό self test παρουσία του υπευθύνου covid 19 της ομάδος ή του προπονητή την ημέρα του αγώνα. Εξαιρούνται από το testing πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ. Οι μη εμβολιασμένοι προπονητές πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ ή PCR 72 ωρών ή RARID TEST 48 ωρών.
Οι σύλλογοι παράλληλα με την δήλωση συμμετοχής πρέπει να προσκομίσουν και τον κατάλογο εισερχομένων – εξερχομένων που επισυνάπτεται.
Επιτρέπεται η παρουσία θεατών στις εξέδρες σε προπονήσεις ατομικών και ομαδικών ερασιτεχνικών αθλημάτων σε ανοικτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις με τις εξής προϋποθέσεις: α) να είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες, με πιστοποιητικό σε ισχύ. β) να φορούν υποχρεωτικά μάσκα καθ'όλη τη διάρκεια παραμονής στις εξέδρες, γ) με τήρηση απόστασης ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων [ένα (1) άτομο ανά 2 τ.μ.]. δ) να μην υπερβαίνει η πληρότητα της χωρητικότητας των εξεδρών το 50%. Οι θεατές μπορούν να συνοδεύουν και ανήλικους ηλικίας 4 έως και 11 ετών κατόπιν πραγματοποίησης αρνητικού self-test, και ανήλικους 12 ετών και άνω, κατόπιν πραγματοποίησης αρνητικού PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.
10). ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ
Στους Αγώνες Τετράθλων θα λειτουργήσει αίθουσα κλήσης. Οι υπεύθυνοι της αίθουσας κλήσης δεν θα καταχωρούν στα πινάκια κανένα αθλητή – αθλήτρια ο οποίος δεν θα προσκομίσει στην αίθουσα κλήσης:
- Το αθλητικό του δελτίο και
- Την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ, θεωρημένη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
11). ΚΥΡΩΣΕΙΣ - ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ :
Η επιτροπή ελέγχου και σωστής διεξαγωγής των διασυλλογικών αγώνων αποτελείται από υπηρεσιακά μέλη της επιτροπής ανάπτυξης και της στατιστικής υπηρεσίας με πρόεδρο ένα μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
Έτσι, εκτός των ακυρώσεων που μπορεί να γίνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων για διαφόρους λόγους, (αντικανονική συμμετοχή με βάση τη γενική και την ειδική προκήρυξη ή το γενικό κανονισμό οργάνωσης και διεξαγωγής πρωταθλημάτων), θα γίνεται έλεγχος και μετά το πέρας των αγώνων, από την επιτροπή ελέγχου.
Οι κυρώσεις που θα επιβάλλονται είναι:
1. Ο αθλητής – τρια, τιμωρείται με ένα (1) χρόνο αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις.
2. Ο σύλλογος του, χάνει ΟΛΟΥΣ τους βαθμούς που ο αθλητής – τρια κέρδισε στους συγκεκριμένους αγώνες:
• Εάν το σωματείο έχει συμμετάσχει π.χ. με 5 αθλητές- τριες, η συμμετοχή αυτού του αθλητή- τριας δεν υπολογίζεται και το σωματείο δεν παίρνει κανένα βαθμό.
• Εάν το σωματείο έχει συμμετάσχει π.χ. με 10 αθλητές- τριες, η συμμετοχή αυτού του αθλητή- τριας δεν υπολογίζεται και το σωματείο βαθμολογείται με 5 βαθμούς.
• Εάν το σωματείο έχει συμμετάσχει π.χ. με 16 αθλητές – τριες, η συμμετοχή αυτού του αθλητή- τριας δεν υπολογίζεται, αλλά το σωματείο βαθμολογείται πάλι με 15 βαθμούς, αφού έχει περισσότερους από 15 συμμετέχοντες αθλητές - τριες.
3. Ο σύλλογος του, τιμωρείται επιπλέον και με αφαίρεση είκοσι (-20) βαθμών από το σύνολο των βαθμών των διασυλλογικών αγώνων του 2019.
Ειδικά σε περίπτωση ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ - ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ – ΤΡΙΑ, θα ισχύουν όλα όσα αναφέρονται στις παραπάνω παραγράφους 1 και 2 και επιπλέον όσον αφορά την παράγραφο 3, θα αφαιρούνται ΕΚΑΤΟ (100) βαθμοί από το σύνολο των βαθμών των διασυλλογικών αγώνων του 2019.
4. Σε περίπτωση συνολικής αποχώρησης ενός σωματείου, κατά τη διάρκεια των αγώνων (μετά από έγγραφη δήλωσή του), το σωματείο αυτό θα τιμωρείται με αφαίρεση βαθμών και επί πλέον θα παραπέμπεται στη δικαστική επιτροπή του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
12). Τεχνικός Υπεύθυνος του αγώνα
• Τεχνικός Υπεύθυνος του τετράθλου που θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ορίζεται ο κ.Κωνσταντίνος Μπούσιας, Τεχνικός Σύμβουλος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου.
• Τεχνικός Υπεύθυνος του τετράθλου που θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ ΠΥΡΓΟΥ οι προπονητές Θανάσης Παπαγρηγορίου και Γιάννης Παλαιολόγος.
• Τεχνικός Υπεύθυνος του τετράθλου που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Αγρινίου ο ομοσπονδιακός προπονητής Ποσονίδης Χαράλαμπος.
• Τεχνικός Υπεύθυνος του τετράθλου που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Αργοστολίου ο Προπονητής Μεταξάς Νίκος.
• Τεχνικός Υπεύθυνος του τετράθλου που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Ζακύνθου ο Προπονητής Ακτύπης Νίκος.
Οι τεχνικοί υπεύθυνοι οφείλουν να φροντίσουν για την οργάνωση των αγώνων, δημιουργούν επιτροπές κριτών για την διεξαγωγή κάθε αγωνίσματος από όλους τους προπονητές των σωματείων που συμμετέχουν σε συνεργασία με τους διαθέσιμους επίσημους κριτές, το ωρολόγιο πρόγραμμα και την παρουσία Ιατρού. Μετά το τέλος των αγώνων πρέπει να αποστείλουν στην Ε.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου, τα αποτελέσματα που θα έχουν περαστεί στο αρχείο excel βαθμολογίας για να βγουν οι συνολικές βαθμολογίες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ Κ14
ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ - Σάββατο 19 / 3 / 2022

ΩΡΑ

ΔΡΟΜΟΙ

ΑΛΜΑΤΑ

ΡΙΨΕΙΣ

14.00

60Μ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

ΜΗΚΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ

ΜΠΑΛΑΚΙ ΑΓΟΡΙΑ

14.50

60Μ ΑΓΟΡΙΩΝ

ΜΗΚΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ (Α,Β GROUP)

ΜΠΑΛΑΚΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (Α GROUP)

15.30

1200Μ ΑΓΟΡΙΩΝ

 

ΜΠΑΛΑΚΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ( B GROUP)

15.50

2000Μ ΒΑΔΗΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

 

 

16.10

1200Μ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

 

 

ΣΗΜ 1 Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΑΜΙΚΟΣ ΤΗΣ Φ.Λ.ΑΙΓΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ 2 ΒΟΛΕΣ ΣΤΟ VORTEX ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΚΟΣ

ΣΗΜ 2 ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ 1200Μ ή ΒΑΔΗΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ Β GROUP ΜΠΑΛΑΚΙ

ΣΗΜ 3. ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΜΗ,ΚΟΥΡΟΣ,ΑΙΟΛΟΣ ,ΑΤΛΑΣ,ΠΑΤΡΑΪΚΗ ΣΤΟ Α GROUP ΜΗΚΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ .

ΣΗΜ 4. ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ,ΑΡΙΩΝ,ΠΕΛΟΨ,ΕΣΠΕΡΟΣ,ΑΚΡΟΣ ΣΤΟ Β GROUP ΜΗΚΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

ΣΗΜ 5. Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ ΜΑΚΡΗ ΜΑΡΙΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟ Β GROUP ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΒΑΔΗΝ

ΣΗΜ 6. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑ ΣΤΟ Β GROUP ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ

Υποστήριξη: SilkTech