Οι Φοίνικες Γλυφάδας συγχαίρουν την Κ. Παρίδη

Δευτέρα, Μάρτιος 7, 2022 - 3:00μμ
Για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κατηγορία γυναικών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Οι Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών συγχαίρουν την Κωνσταντίνα Παρίδη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κατηγορία γυναικών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών 2021-22.
"Η Κωνσταντίνα Παρίδη ξεκίνησε το άθλημα στο σύλλογο μας σε μικρή ηλικία και από την αρχή έδειξε το ιδιαίτερο ταλέντο της.
Ήταν βασική αθλήτρια της ομάδας των ΦΟΙΝΙΚΩΝ που κατέκτησε το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟ 2009-10 , συμμετείχε και στην ομάδα που είχε κατακτήσει το αντίστοιχο πρωτάθλημα και το 2006 -07.
Αγωνιζομένη με τους ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ κατέκτησε πολλά μετάλλια σε ατομικό και ομαδικό στις κατηγορίες παγκορασίδων, κορασίδων και νεανίδων.
Αθλήτρια υψηλού επιπέδου συνέχισε την αγωνιστική της πορεία σε ομάδες της Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ καθώς και σε συλλόγους του εξωτερικού. Για την περίοδο 2021 -22 αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ της Τσεχίας.
Η φιναλίστ του τελικού και με πολλούς πανελλήνιους τίτλους ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟΛΙΟΥ έχει και αυτή αγωνιστεί με το σύλλογο μας μας και ήταν και αυτή μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πανελλήνιο του 2006 - 07.
Πρέπει να σημειωθεί ότι από την αναπτυξιακή διαδικασία των Φοινίκων προέρχεται και η δυο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας Γεωργία Ζαβιτσάνου με αποτέλεσμα σε πολλούς αγώνες της εθνικής μας ομάδας και οι 3 αθλήτριες (Ζαβιτσάνου, Τόλιου, Παρίδη) να έχουν αγωνιστεί στην ομάδα μας" αναφέρουν σε σχετική τους ανακοίνωση.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech