Ακαδημία των Σπορ: Απόρθητο κάστρο η Πάτρα! 26-26 με τον Πανελλήνιο

Δευτέρα, Φεβρουάριος 28, 2022 - 4:00μμ
Οι παίκτες και των δύο ομάδων πρόσφεραν πολύ ωραίο θέαμα

Απόρθητο κάστρο συνεχίζει να είναι η Πάτρα στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών!!! Συνεχίζει να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα μέσα στην έδρα της. Γιάννης Παπαγιαννόπουλος: "Χαρίσαμε το βαθμό, γιατί χαλαρώσαμε στο β' 15λεπτο του α' ημιχρόνου. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για τη θέληση για παιχνίδι που έχουν. Δυστυχώς μας λείπουν αγώνες τέτοιου επιπέδου. Τα παιδιά κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο και ανέτρεψαν την διαφορά και χάσαμε ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Τουλάχιστον κρατήσαμε το φετινό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από το αήττητο μέσα στην Πάτρα. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, συγχαρητήρια και στους αντιπάλους για το όμορφο θέμα που προσφέραμε και οι δύο ομάδες. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που είναι ο 8ος παίκτης μας. Οι παίκτες και των δύο ομάδων τους πρόσφεραν ένα πολύ ωραίο θέαμα".
Οι ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι Πατρινοί έχασαν τη συγκέντρωσή τους μετά το 15ο λεπτό του α΄ ημιχρόνου, έχοντας επιπόλαιες ενέργειες και λάθος πάσες, με αποτέλεσμα να κλείσει το ημίχρονο υπέρ του Πανελληνίου με σκορ 12-17. Στην επανάληψη χρειάστηκαν μόνον δέκα λεπτά, ώστε να καλύψει η Ακαδημία τη διαφορά και να προηγείται σταθερά μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Στο 1' και 59'' πριν τη λήξη του αγώνα έμεινε με λιγότερο παίκτη λόγω 2λεπτης αποβολής του Αλέξη Παπαγιαννόπουλου ( θεωρούμε ότι έπρεπε και ο αντίπαλος παίκτης να αποβληθεί ) και με σουτ από τα 10 μέτρα των φιλοξενούμενων να ισοφαρίζουν. Η Ακαδημία είχε την μπάλα για ένα λεπτό στην κατοχή της, όπου δεν κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ.
Τα 5λεπτα: 1-3,5-5,7-8,8-12,10-12,12-17,14-19,18-19,20-21,23-21,25-24,26-26.
Οι 2λεπτες αποβολές: 5-5. Τα πέναλτι: 4/3 - 6/6.
Διαιτήτευσαν οι: Αβράμης - Χρόνης.
Ακαδημία των Σπορ ( Γιάννης Παπαγιαννόπουλος - Βάσω Βουκελάτου): Διαμαντόπουλος, Παντός, Τρίγγος, Χαρ. Παπαγιαννόπουλος 5, Γούβης, Αλ. Παπαγιαννόπουλος 2, Γεωργίου 6, Γιάγκος, Ανδριόπουλος, Ρουσσόπουλος 4, Παπακωστόπουλος, Τόμοβιτς 3, Σμυρνιώτης 1, Μπεκιάρης, Ευθυμίου, Κολλύρης 5.

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Υποστήριξη: SilkTech