Νέο «διπλό» τα κορίτσια της ΝΕΠ, 9-7 στα Χανιά

Σάββατο, Φεβρουάριος 26, 2022 - 5:56μμ
Μεγάλη νίκη

Σπουδαία νίκη για την ΝΕ Πατρών, επικράτησε 9-7 του ΝΟ Ρεθύμνου σε αγώνα που έγινε (26/2) στα Χανιά για την 14η αγωνιστική.

Η Αναστασία Σαπκίνα και η Μαρία Ντάσιου σημείωσαν από τρία γκολ για την ομάδα τους. Τέσσερα τέρματα πέτυχε η Αμάντα Αμορόζα.

Οι γηπεδούχες προηγήθηκαν 3-1 και 4-3 αλλά η αχαϊκή ομάδα πέρασε με 5-4 στο ημίχρονο. Στην επανάληψη αύξησε τη διαφορά στο 8-4 (σερί 5-0 συνολικά) και έφτασε στη νίκη.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 7-9

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-3, 1-3, 2-1

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Καραγιάννη, Μακ Κι, Αμορόζα 4, Κυριακάκη 2, Φαρμάκη,  Τσιουγκρή 1, Παναγιωτάκη, Φραγγελάκη,  Λιμπιτάκη Στ., Λαμπαθάκη, Μπιρλιράκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Τσακωνάκη.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ(Κωνσταντίνος Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σάντσεζ Λορένα, Πετάση 1, Κουρέτα 1,  Σαπκίνα 3, Λυκοθανάση 1, Ζοφώλη, Ντάσιου 3, Νιαρχάκου.

Διαιτητές: Καζούλης, Δασκαλάκης

* Η τερματοφύλακας της ΝΕΠ, Αγγελική Γιαννακέα δήλωσε τα εξής: "Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Είχαμε δυο εβδομάδες να προετοιμαστούμε κατάλληλα και το εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρον. Ωστόσο, το αποτέλεσμα του παιχνιδιού μας, δεν ήταν ικανοποιητικό. Δεν γυρνάμε ενθουσιασμένες στην Πάτρα, αλλά θα προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε στον επόμενο - εξίσου πολύ σημαντικό - αγώνα, και να δείξουμε τις δυνατότητές μας".

Υποστήριξη: SilkTech