Μίλων Πάτρας: Συζήτηση για τις εξαρτητικές συμπεριφορές

Δευτέρα, Φεβρουάριος 21, 2022 - 7:30μμ
Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου

Εκδήλωση - συζήτηση ετοιμάζει ο σύλλογος του Μίλωνα Πάτρας, την προσεχή Παρασκευή με θέμα τις εξαρτητικές συμπεριφορές. Σε σχετική του ανακοίνωση, αναφέρει:  Σας ενημερώνουμε πως την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί εντός του γυμναστηρίου μας εκδήλωση - συζήτηση με προσκεκλημένους μέλη της Διοίκησης από το Ε.ΣΥ.Ν.(ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ).Το Ε.ΣΥ.Ν. απευθύνεται στις τοπικές κοινωνίες και επιδιώκει να συγκροτήσει ένα πλατύ κοινωνικό μέτωπο κατά των εξαρτήσεων. Ένα μέτωπο που διεκδικεί άρση των αιτιών που μπορούν να οδηγήσουν στην χρήση και στην εξάρτηση. Θεωρείται πως η αντιμετώπιση του προβλήματος των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ λόγω της φύσης του δεν μπορεί να είναι μόνο υπόθεση ειδικών .Αφορά όλους μας και γιαυτό απαιτείται συνεργασία πολλών κοινωνικών ομάδων.
Το Ε.ΣΥ.Ν. συνεργάζεται με την σχολική κοινότητα (παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς),με πολιτιστικούς συλλόγους σε γειτονιές, με αθλητικούς συλλόγους και με άλλους μαζικούς φορείς.
Επιδιώκει να φωτίσει τα γενεσιουργά αίτια της εξαρτητικής συμπεριφοράς, που σήμερα αναπτύσσεται και πέρα από τις τοξικές ουσίες (ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΖΟΓΟΣ) και να κινητοποιήσει όσο γίνεται περισσότερους στην διεκδίκηση μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης.
Ο ΑΣ ΜΙΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ πέραν των αθλητικών δραστηριοτήτων του,θεωρεί υποχρέωση απέναντι στα μέλη του αλλά και στην κοινωνία ευρύτερα να αναδείξει και τέτοια ζητήματα όπως τα παραπάνω.
Λογω περιορισμένων θέσεων ,η δήλωση συμμετοχής στην συζήτηση είναι υποχρεωτική.

Υποστήριξη: SilkTech