Το τρελό σενάριο των Άγγλων: Μαζί Μέσι - Κριστιάνο στην Παρί

Σάββατο, Φεβρουάριος 19, 2022 - 2:00μμ
Το μέλλον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αβέβαιο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές και πόσω μάλλον για τους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρόσφατα έσβησε 37 κεράκια στην τούρτα του, διατηρείται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση αλλά τα νούμερα του στον αγωνιστικό χώρο δείχνουν άλλα. Εως τώρα μετράει 15 τέρματα και τρεις ασίστ σε 28 συμμετοχές ενώ μέχρι το ματς με την Μπράιτον είχε συμπληρώσει έξι αγώνες χωρίς να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αγγλία και συγκεκριμένα η «Mirror», το μέλλον του Πορτογάλου αστέρα στους «κόκκινους διαβόλους» μόνο βέβαιο δεν είναι. Ειδικά μετά την κακή σχέση που έχει αναπτύξει με τον Ραλφ Ράνγκνικ, από τον οποίο έχει παράπονα για την διαχείριση της ομάδας και τις τακτικές επιλογές του στα παιχνίδια.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί διακαή πόθο της Παρί Σεν Ζερμέν, που μετά τη «βόμβα» με την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, θέλει να ενεργοποιήσει κι αυτή του 37χρονου επιθετικού, προσφέροντας του μονοετές συμβόλαιο. Μάλιστα, στο Παρίσι τον θεωρούν ιδανικό αντικαταστάτη του Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Τον επόμενο μήνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να συναντηθεί με τον ατζέντη του Ζόρζε Μέντες, προκειμένου να συζητήσουν τα σχέδια τους για την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, όπως αναφέρει το αγγλικό δημοσίευμα, το γεγονός ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει σχεδόν... πάντα μια εξασφαλισμένη θέση στο Champions League, είναι κάτι που εξιτάρει τον Πορτογάλο αστέρα μιας και μεγάλη του επιθυμία είναι να αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Κάτι που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται ότι μπορεί να το πετύχει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Υποστήριξη: SilkTech