Τρόμος στον αέρα για τη Μάντσεστερ Σίτι: Αναγκαστική προσγείωση στο Λίβερπουλ στην επιστροφή από Λισαβόνα

Πέμπτη, Φεβρουάριος 17, 2022 - 11:28πμ
Τι ανέφερε το κλαμπ σε ανάρτησή του

Το ταξίδι της επιστροφής από Λισαβόνα αποδείχθηκε τελικά πιο δύσκολο για τη Μάντσεστερ Σίτι απ' ό,τι το παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ, την οποία συνέτριψε με 5-0 στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Champions League. Αποτέλεσμα που προκάλεσε διάπλατα χαμόγελα στον Πεπ Γκουαρδιόλα και τους παίκτες του, μέχρι τελικά που αυτά πάγωσαν όταν μπήκαν στο αεροπλάνο για να επιστρέψουν στο Μάντσεστερ.
Η Σίτι ήταν... άνεμος στην Πορτογαλία επικρατώντας με 5-0 της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και εξασφαλίζοντας ουσιαστικά από το πρώτο παιχνίδι την πρόκρισή της στους προημιτελικούς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Άνεμος υπήρχε και μετά, κυριολεκτικά, στο ταξίδι της επιστροφής. Και ήταν τόσο δυνατός ώστε το αεροπλάνο να μη φτάσει ποτέ στο Μάντσεστερ, αφού υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση στο Λίβερπουλ.
«Επιβεβαιώνουμε πως το αεροπλάνο που μετέφερε την πρώτη ομάδα από την Λισαβόνα στο Μάντσεστερ προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Λίβερπουλ, εξαιτίας δυνατών ανέμων που έφεραν δυσκολίες κατά την πτήση», ανέφερε στην επίσημη ενημέρωσή της, μέσω των social media, η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία τελικά, έστω με... περιπέτεια, έφτασε στη βάση της.

Υποστήριξη: SilkTech