Στο τεχνικό τιμ του Εθνικού η Πατρινή Αγγελική Γερόλυμου

Τρίτη, Φεβρουάριος 15, 2022 - 10:30μμ
Ως γυμνάστρια φυσικής κατάστασης

Η Πατρινή Αγγελική Γερόλυμου ανήκει πλέον στο staff της γυναικείας ομάδας πόλο του Εθνικού. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ανακοίνωσε την πρόσληψη της διεθνούς περιφερειακού ως γυμνάστρια φυσικής κατάστασης των πολιστριών του συλλόγου.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αγγελική Γερόλυμου.
Η Αγγελική Γερόλυμου αποτελεί ένα μεγάλο "κεφάλαιο" για την ελληνική υδατοσφαίριση και αναλαμβάνει ως γυμνάστρια φυσικής κατάστασης και συνεργάτιδα στο τεχνικό επιτελείο, το οποίο απαρτίζεται από την Αντιγόνη Ρουμπέση και τον Γιώργο Μορφέση.
Ρουμπέση, Μορφέσης και Γερόλυμου έχουν συνυπάρξει για... αμέτρητα χρόνια στις Εθνικές ομάδες, ενώ η Αγγελική Γερόλυμου υπήρξε υπεύθυνη φυσικής κατάστασης στην Εθνική ομάδα γυναικών από το 2013 έως το 2016 και, επίσης, είχε την αντίστοιχη θέση στην Εθνική ανδρών το 2013-2014. Ύστερα, από το 2016 έως τον Φεβρουάριο του 2020, είχε διατελέσει βοηθός προπονητή στην Εθνική ομάδα γυναικών.
Το αθλητικό της υπόβαθρο είναι σαφέστατα κορυφαίο, έχοντας υπάρξει μια από τις πιο εμβληματικές παίκτριες στην ελληνική υδατοσφαίριση και, έχοντας στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2011, δις ασημένια σε Πανευρωπαϊκά, πρώτη σκόρερ το 2010 στο Πανευρωπαϊκό της Κροατίας και όγδοη Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο το 2008.
Σε διασυλλογικό επίπεδο, έχει κατακτήσει σωρεία πρωταθλημάτων με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, καθώς και δύο Τσάμπιονς Λιγκ και δύο ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, έχοντας συμπαίκτρια την Αντιγόνη Ρουμπέση.
Αγγελική, καλωσόρισες στον Εθνικό Πειραιά!».

Υποστήριξη: SilkTech