Η Παναχαϊκή έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Πέμπτη, Φεβρουάριος 10, 2022 - 5:43μμ
Εκδήλωση με χαμόγελα

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (9/2), σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, τα στελέχη και φυσικά ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Παναγιώτης Σεμιτέκολος, στο καφέ του γηπέδου κάτω από τη θύρα των επισήμων προχώρησαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

"Η πίτα ήταν μία προσφορά του φιλάθλου της ομάδας Χαράλαμπου Βισβάρδη τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για αυτή την ευγενική κίνηση που αποδεικνύει την αγάπη του προς την ομάδα", αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΓΕ.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Μία μέρα μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Αχέρων, οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής προπονήθηκαν στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά. 

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν πιο έντονα. Όσον αφορά τον Λιποράσε που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ έπειτα από τη νέα αξιολόγηση που έγινε από το ιατρικό επιτελείο, διαπιστώθηκε ότι είναι πιθανό να είναι ετοιμοπόλεμος ακόμα και για το ματς της Κυριακής (13/2) κόντρα στον Διαγόρα Βραχνεΐκων καθώς η κατάσταση του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. 

Η προπόνηση της Παρασκευής (11/2) θα γίνει στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Υποστήριξη: SilkTech