Το Σάββατο η προπονητική ημερίδα αγωνισμάτων κλειστού στίβου

Τετάρτη, Φεβρουάριος 9, 2022 - 4:00μμ
Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο "Λαδόπουλου"

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ προκηρύσσει Προπονητική Ημερίδα Κλειστού ΣτίβουΚ18, Κ16, Κ14 και Κ12 ΑΓΟΡΙΩΝ & ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Η Προπονητική Ημερίδα θα διεξαχθεί Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 στο Κλειστό Προπονητήριο Στίβου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Λαδόπουλου.
2. ΗΛΙΚΙΕΣ:
Στην Ημερίδα δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ αθλητές-τριες:
 K18 Αγοριών – Κοριτσιών : που έχουν γεννηθεί το 2005 & 2006
 K16 Αγοριών – Κοριτσιών : που έχουν γεννηθεί το 2007 & 2008
 Κ14 Αγοριών – Κοριτσιών : που έχουν γεννηθεί το 2009 & 2010
 Κ12 Αγοριών – Κοριτσιών: που έχουν γεννηθεί το 2011, 2012 & 2013.
3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ :
Κατηγορία Αγωνίσματα
Κ18 Αγόρια 60μ (συνολικός αριθμός συμμετεχόντων : 10 αθλητές)
Κ18 Κορίτσια 60μ (συνολικός αριθμός συμμετεχόντων : 10 αθλήτριες)
Κ16 Αγόρια 60μ.- 60εμπ - Άλμα σε Μήκος - Άλμα σε Ύψος
Κ 16 Κορίτσια 60μ.- 60εμπ - Άλμα σε Μήκος - Άλμα σε Ύψος
Κ 14 Αγόρια 60μ.- 60εμπ- Άλμα σε Μήκος - Άλμα σε Ύψος
Κ14 Κορίτσια 60μ.- 60εμπ- Άλμα σε Μήκος - Άλμα σε Ύψος
Κ12 Αγόρια (ΜΙΝΙ) : 50μ.- Άλμα σε Μήκος - Άλμα σε Ύψος
Κ12 Κορίτσια (ΜΙΝΙ) : 50μ.- Άλμα σε Μήκος - Άλμα σε Ύψος

4. ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΥΨH ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΥΨΟΣ:
Κατηγορία Ύψη
Κ14 –Κ12 Α&Κ Από 1,00μ. και ανά 5εκ.
Κ16 Α & Κ Από 1,20μ. και ανά 5εκ.
Τα διαδοχικά ύψη δύναται να αλλάξουν αναλογα με τις συμμετοχές και σε συννενόηση με τον Τεχνικό Σύμβουλο και τον έφορο του αγωνίσματος.
5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :
5.1 Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ αθλητές-αθλήτριες που ανήκουν οπωσδήποτε στη δύναμη των Σωματείων - Μελών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (όπως ορίζεται στην τελευταία Υπουργική απόφαση) και τους έχει εκδοθεί Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας.
5.2 Οι αθλητές –τριες ΟΛΩΝ των κατηγορίών μπορούν να αγωνιστούν ΜΟΝΟ σε ΕΝΑ (1) αγώνισμα.
5.3 Στην Κατηγορία Κ18 Αγοριών και Κοριτσιών θα διεξαχθούν 2 σειρες για κάθε φύλο (10 αθλητές & 10 αθλήτριες).Η επιλογή θα γίνει μετά την επεξεργασία των δηλώσεων και κριτήρια θα είναι : α) αν ο αθλητής-τρια είναι ενταγμένος-η στην λίστα επίλεκτων της ΕΑΣ σε αγώνισμα των ταχυτήτων ή συναφές 2) πρόσφατη επίδοση (2022) στο αγώνισμα των 60μ.
6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Οι δηλώσεις συμμετοχής (αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη συνημμένη φόρμα εγγραφής (EXCEL) πρέπει να σταλούν με email μέχρι και την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], προκειμένου να οριστικοποιηθεί και κοινοποιηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα της Ημερίδας. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής δε θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.
Ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής το Σωματείο δηλώνει ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ότι αποδέχεται τους όρους της Γενικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος και την εφαρμογή των Κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
• Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να είναι εγκεκριμένες από τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα του Σωματείου, γεγονός που πιστοποιείται με την υπογραφή και το Ονοματεπώνυμο Νόμιμου εκπροσώπου αυτού.
• Ο εκπρόσωπος του Σωματείου κατά τη διάρκεια των αγώνων θα πρέπει να έχει μαζί του αντίγραφο της δήλωσης συμμετοχής που έχει υποβληθεί.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Α) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΑΝΑ ΦΥΛΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΤΩΝ 6 ΑΘΛΗΤΩΝ Η ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Κ12 @ Κ14 .
Β)ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 60Μ ΑΓΟΡΙΩΝ & ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ Κ18 ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ-ΤΡΙΑΣ.
7. ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ:
Οι συμμετέχοντες αθλητές θα πρέπει να προσέρχονται αυτοπροσώπως με την χρήση μάσκας στην Αίθουσα Κλήσης 1ώρα και 15΄ πριν την τέλεση του αγωνίσματος τους, προκειμένου να δηλώσουν την παρουσία τους προσκομίζοντας απαραίτητα το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και να γίνεται υποχρεωτικά η πιστοποίηση της Υγείας τους. Έτσι δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές - αθλήτριες οι οποίοι έχουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και έχουν θεωρημένη Κάρτα Υγείας Αθλητή.
Υπενθυμίζεται
1. Η έκδοση της κάρτας υγείας των αθλητών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις και σε όλους τους αγώνες της οικείας Ομοσπονδίας, ισχύει δε για ένα (1) έτος από την έκδοσή της ή τη θεώρησή της.
2. Η Κάρτα Υγείας Αθλητή συνιστά αυτοτελές έγγραφο και δεν συνδέεται με το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας. Αποτελεί προσωπικό έγγραφο του αθλητή και βρίσκεται στην κατοχή του.
Παράλληλα καθορίζεται υποχρεωτική η προσκόμιση αρνητικού self test της ιδίας μέρας διεξαγωγής των αγώνων συμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολο για την διεξαγωγή αγώνων κλειστού στίβου που είναι σε ισχύ και επισυνάπτεται προς ενημέρωσή σας.
Οι υπεύθυνοι της αίθουσας κλήσης θα ελέγχουν αυστηρά όλα τα παραπάνω και δεν θα καταχωρούν στα πινάκια κανένα συμμετέχοντα που δεν προσκομίζει όλα τα παραπάνω.
9. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:
Οι Αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς στίβου της IAAF και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Ειδικοί Κανονισμοί διεξαγωγής Ημερίδας
Α)Η ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ.
Α) ΣΤΟ ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ Κ12 & Κ14 ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ 2 Η΄ 3 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
Β)ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Κ16 ΣΤΟ ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ 3 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ 4 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ 1.
Γ) ΣΤΟ ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ -ΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Κ12 & Κ14 ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ (3) ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ (ΑΚΥΡΕΣ) ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ Ή ΟΧΙ .
10. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΩΝΩΝ
Ότι δεν προβλέπεται από την Προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ κ.Κωνσταντίνο Μπούσια σε συνεργασία με τους σωματειακούς προπονητές των Σωματείων και τον Αλυτάρχη, σύμφωνα με τους κανονισμούς.
11.ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ
Θα εφαρμοστεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο που είναι σε ισχύ.

Υποστήριξη: SilkTech