Ακαδημία των Σπορ γυναικών: Το Σάββατο πάλι στο Κουκούλι με τον Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων

Τετάρτη, Φεβρουάριος 9, 2022 - 8:00πμ
H Δήμητρα Ρώση της Ακαδημίας των σπορ

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών χάντμπολ η Ακαδημία των Σπορ θα υποδεχτεί το Σάββατο στις 4.30 μ.μ. στο κλειστό του ΠΕΑΚ Πάτρας Κ. Πετρόπουλος την ομάδα του Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων. Μπορεί το περασμένο Σάββατο να έπαιξε πάλι με την ίδια ομάδα η Ακαδημία των Σπορ, ήταν όμως αγώνας εξ αναβολής από τις 15 Ιανουαρίου που δεν είχαν γίνει αγώνες λόγω της πανδημίας, ενώ ο ερχόμενος αγώνας είναι στην κανονική ροή των παιχνιδιών του πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Πάτρας συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της για τον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ η αθλήτρια της ομάδας Δήμητρα Ρώση δηλώνει:
< με την πάροδο των αγώνων και των προπονήσεων αρχίζουμε όλο και περισσότερο να λειτουργούμε και να δένουμε ως ομάδα και αυτό είναι εμφανές σε πάρα πολλά σημεία των παιχνιδιών. Όσες φορές όλες μαζί καταφέρνουμε να βρισκόμαστε στις προπονήσεις δείχνοντας και την κατάλληλη εμπιστοσύνη στους προπονητές μας, όλο και αρχίζουμε να εφαρμόζουμε όσα δουλεύουμε καθημερινά. Σίγουρα ο '' χρόνος '' είναι ο μεγαλύτερος συναθλητής μας και νομίζω ότι εάν συνεχίσουμε έτσι και μετά το πέρας του πρωταθλήματος θα έχουμε βάλει για την νέα χρονιά τις σωστές βάσεις, μιας και η φετινή συμμετοχή μας ήταν το έναυσμα της επανεκκίνησης του γυναικείου χάντμπολ στην πόλη μας.
Προσωπικά είμαι ικανοποιημένη που μπόρεσα να επανέλθω τόσο γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους μετά από την γέννηση του παιδιού μου και όλα αυτά χάριν στην Ακαδημία των Σπορ που μετά από αρκετά χρόνια αναβίωσε το γυναικείο χάντμπολ στην Πάτρα >.

Υποστήριξη: SilkTech