«Ξαναχτύπησε» ο Πέτρος Σταθάκης με νέες αιχμές

Δευτέρα, Φεβρουάριος 7, 2022 - 6:41μμ
Ο Πέτρος Σταθάκης

Προσωπική δήλωση του "αφεντικού" της Παναχαϊκής, Πέτρου Σταθάκη ευθύς μετά την ήττα από τον Αίαντα Γαστούνης:

"Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Αίαντα Γαστούνης γιατί παρόλο που σε αντίστοιχο παιχνίδι με την ίδια βαθμολογική σημασία με αντίπαλο τον Τηλυκράτη δεν έδειξαν το ίδιο πάθος, ενώ χθες θεωρώ ότι ήταν λογικό να έχουν άλλη συμπεριφορά και αντιμετώπιση διότι το μέγεθος της Παναχαϊκής εξιτάρει τους αντιπάλους μας. Λυπάμαι ιδιαίτερα που οι ποδοσφαιριστές του Αίαντα έμαθαν τελικά χθες ποιος κάνει μεροκάματο στον ιδρώτα το δικό τους. Συγχαρητήρια στους χρηματοδότες του Αίαντα Γαστούνης κ. Μπίρμπα και κ. Θεοδόση για τους οποίους έχω την καλύτερη άποψη. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, ενωμένοι σαν οικογένεια μαζί με όσους πραγματικά αγαπάνε την Παναχαϊκή που είναι αρκετοί και μας στηρίζουν όπως το έκαναν και στο ματς της Γαστούνης όπου ταξίδεψαν για να βοηθήσουν την ομάδα μας. Μου κάνει τρομερή εντύπωση το πόσοι Πατρινοί δείχνουν ευτυχισμένοι κάθε φορά που δεν κερδίζει η ομάδα.
Υ.Γ. 1 Οι αστυνομικοί καλό είναι να μη χτυπάνε τον κόσμο και αν αυτό το κρίνουν σκόπιμο να το κάνουν στα πόδια και όχι στα κεφάλια. Οι ίδιοι εξάλλου τα κεφάλια τους τα έχουν προστατευμένα...
Υ.Γ. 2 Ψευτο-Λάμπη καλοφάγωτα..."

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Στο γήπεδό της στην Αγυιά πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παναχαϊκής τη Δευτέρα (7/2). 

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Αίαντα Γαστούνης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν πιο έντονα.

Η προπόνηση της Τρίτης (8/2) θα γίνει και πάλι στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά και θα είναι η τελευταία ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Αχέρων την προσεχή Τετάρτη (9/2). 

Υποστήριξη: SilkTech