Η ΝΕΠ έχασε 7-5 από την ΑΕΚ-Η πρόκριση θα παιχτεί στην Πάτρα

Πέμπτη, Φεβρουάριος 3, 2022 - 11:12πμ
Οδηγίες από τον Θανάση Κοντάκο

Ολα ανοικτά είναι για την υπόθεση πρόκριση στο φαϊναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας για τη γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ μετά και την ολοκλήρωση του πρώτου προκριματικού με την ΑΕΚ στο δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης. Η Ενωση επικράτησε με 7-5, με το πατρινό συγκρότημα να προετοιμάζεται, πλέον, για τον επαναληπτικό στις 28 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, ο οποίος θα κρίνει την πρόκριση στο φαϊναλ-4 (οι αγώνες θα γίνουν το διάστημα 22-23 Μαρτίου).
Οι φιλοξενούμενες, που λόγω τιμωρίας δεν είχαν στον πάγκο τον προπονητή τους (στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Λάρισα, αποβλήθηκαν αρχικά ο βοηθός προπονητή κ. Αργυρόπουλος και στη συνέχεια ο πρώτος προπονητής κ. Σακκαλής) και παρατάχθηκαν με 13 παίκτριες, προηγήθηκαν με 2-0. Η ΑΕΚ ισοφάρισε 2-2 και το ημίχρονο έκλεισε 3-3. Στην επανάληψη, η «κιτρινόμαυρη» ομάδα πήρε κεφάλι με 5-3 και 6-4, μείωσε 6-5 η ΝΕΠ, αλλά η Κυριακή Στρατηδάκη έγραψε το τελικό 7-5. Διαιτητές: Μπιράκης-Καλουζάκης. Τα 8λεπτα: 2-2, 1-1, 3-2, 1-0.
ΑΕΚ (Κική Λιώση): Αρχοντάκη, Πασκάλε 3, Κασσάρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστροκάλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 1, Τσιμάρα Ευδ.1, Γροζοπούλου, Μπεκρή, Κοβάσεβιτς, Τσιμάρα Ευφ.1, Βαμβακάρη.
ΝΕΠ (Θανάσης Κοντάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σάντσεζ Λορένα, Κοντάκου, Πετάση, Κουρέτα 2, Σαπκίνα, Λυκοθανάση, Ζοφώλη, Κεπενού, Ντάσιου 3, Νιαρχάκου, Γκέκα.

Υποστήριξη: SilkTech