Ακαδημία των Σπορ -Α2 Γυναικών: Το Σάββατο στις 6.00 μ.μ. υποδέχεται τον Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων στο Κουκούλι

Πέμπτη, Φεβρουάριος 3, 2022 - 12:00μμ
Η αθλήτρια της Πατρινής ομάδας Ελένη Αβράμη

Το Σάββατο στις 6.00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ Πάτρας Κ. Πετρόπουλος η γυναικεία ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών, θα υποδεχτεί την δεύτερη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, τον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων. Ο αγώνας είναι εξ αναβολής, διότι όπως όλα σχεδόν τα αθλήματα έτσι και το χάντμπολ λόγω της πανδημίας δεν είχαν πραγματοποιήσει αγώνες το πρώτο 15ημερο του Ιανουαρίου.
Το θετικό για την Πατρινή ομάδα είναι ότι το προπονητικό επιτελείο, Βάσω Βουκελάτου, Άκης Λιβιέρης και Ελένη Κονταξή, θα έχουν στην διάθεση τους σχεδόν όλες τις αθλήτριες της ομάδας, έχοντας ξεπεράσει κάποια προβλήματα υγείας και τραυματισμών, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασισθεί η συμμετοχή της Ευαγγελίας Στεμιτσιώτη (τράβηγμα στον ώμο ) και της αρχηγού Ηλιοστάλακτης Φαρμάκη (ταλαιπωρείται από την μέση της).
Η παίκτρια Ελένη Αβράμη δηλώνει για τον αγώνα:
< Υποδεχόμαστε μια ομάδα που έχει στην σύνθεσή της έμπειρες αθλήτριες και δίκαια βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου που ήδη έχει προκριθεί για τα play off ανόσου στην Α1 εθνική κατηγορία γυναικών. Εμείς θα προσπαθήσουμε να '' κερδίσουμε '' από τον αγώνα αυτό που μας αναλογεί και μαζί με τις συναθλήτριες μου να προσθέσουμε κι άλλες εμπειρίες στην φετινή μας παρουσία μας στην Α2 εθνική κατηγορία, που σίγουρα θα μας φανούν χρήσιμες στην συνέχεια >.

Υποστήριξη: SilkTech