Κ. Γιαννόπουλος: «Ταμείο θα γίνει στο τέλος...»

Τετάρτη, Φεβρουάριος 2, 2022 - 4:30μμ
Η ομάδα της Γαλήνης

Η Γαλήνη επέστρεψε στα χαμόγελα και τις νίκες σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της Α1 ΕΣΚΑ-Η και μάλιστα σε εξαιρετικά δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Ολυμπιάδας.
Έτσι η ομάδα πήρε δυο βαθμούς που είναι πολύτιμο «οξυγόνο» στη μάχη τίτλου που παραμένει πάντα ανοιχτή και της δίνει μια πολύ καλή ψυχολογία για την συνέχεια, που περιλαμβάνει μια ακόμη εκτός έδρας δοκιμασία, τη φορά αυτή με αντίπαλο τον Προμηθέα 2014.
«Είπαμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια πριν το τζάμπολ ότι τα αν δεν υπάρχουν στον αθλητισμό, επομένως δεν έχει νόημα να στεκόμαστε στα προηγούμενα παιχνίδια και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες.
Και το πετύχαμε χάρις πρώτα και κύρια στην πολύ καλή αμυντική εικόνα μας. Τα μπράβο ανήκουν στα παιδιά και συνεχίζουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι που έρχεται και θα δούμε στο τέλος τι θα έχουμε πετύχει.
Ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς δεν αλλάζει, προχωράμε πάντα θέλοντας το καλύτερο δυνατό», ήταν τα λόγια του πατρινού τεχνικού.
Και είναι γεγονός ότι αν και η Γαλήνη είναι στο -2 από την κορυφή, τίποτε δεν έχει κριθεί οριστικά με 9 αγωνιστικές ακόμη για να πέσει η αυλαία.
Σε μια σεζόν που η ομάδα θέλει και μπορεί να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Υποστήριξη: SilkTech