Βέρντε: "Ήταν δύσκολα στην Ελλάδα, έμεινα τέσσερις μήνες μόνος μου στο lockdown"

Κυριακή, Ιανουάριος 30, 2022 - 7:30μμ
Ο Ντανιέλε Βέρντε

Πρόσφατα ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε υπέγραψε πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του με τη Σπέτσια μέχρι το καλοκαίρι του 2025, έχοντας την ευκαιρία να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του στη Serie A.
Τη φετινή σεζόν, ο 26χρονος εξτρέμ έχει 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 20 συμμετοχές στη Serie A, ενώ στη μοναδική συμμετοχή που κατέγραψε στο Coppa Italia έδωσε μια ασίστ. Μιλώντας στην εφημερίδα Gazzetta dello Sport, ο Ιταλός αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την ΑΕΚ, τονίζοντας πως στην Ελλάδα πέρασε δύσκολο, λόγω του lockdown.
"Ως δανεικός έζησα με τη χαρά να αντιμετωπίζεις νέες εμπειρίες. Θυμάμαι πολύ καλά τη Βαγιαδολίδ και την ΑΕΚ. Στην Ελλάδα ήταν δύσκολα, γιατί λόγω του lockdown έμεινα μόνος για τέσσερις μήνες", τόνισε χαρακτηριστικά ο Βέρντε, ο οποίος αναφερόμενος στη Σπέτσια δήλωσε:
"Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι μου. Ανακάλυψα ξανά την ευτυχία και παίζω με τη νοοτροπία που είχα όταν ήμουν παιδί".
Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ απέκτησε τον Βέρντε από τη Ρόμα το καλοκαίρι του 2019, όμως ο Ιταλός δεν μπόρεσε να "δέσει" με την Ένωση, με αποτέλεσμα τον Σεπτέμβριο του 2020 να παραχωρείται στη Σπέτσια ως δανεικός.
Στη συμφωνία των δύο ομάδων υπήρχε υποχρεωτική οψιόν αγοράς, εάν ο ιταλικός σύλλογος παρέμενε στην κατηγορία. Έτσι κι έγινε, αφού οι Ιταλοί εξασφάλισαν την παραμονή του κατέβαλαν στην Ένωση 600 χιλιάδες ευρώ, όπως είχε συμφωνηθεί και κράτησαν στο δυναμικό τους τον Βέρντε.

Υποστήριξη: SilkTech