Τέσσερις προσθήκες για την γυναικεία ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού

Κυριακή, Ιανουάριος 30, 2022 - 2:00μμ
Οι μεταγραφές

Η Ομαδα Ποδοσφαίρου Γυναικων Ίκαρος Πετρωτου Πατρών W. F. C., παρουσιάζει τις νέες μεταγραφές της, οι οποίες αναβαθμιζουν και ενισχύουν σημαντικά το ροστερ της για τη συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων και στόχων.
"Πιο συγκεκριμένα, ο Σύλλογος μας, ενσωμάτωσε στο δυναμικό του τις εξής αθλήτριες ::::
1) την τερματοφυλακα Βασιλική Ψάλτη, η οποία σπουδάζει στη Πάτρα, και μετεγραφη στην Ομάδα μας από την Ομάδα του Πηγασου Θριασιου, και η οποία έχει κληθεί και συμμετάσχει και στα Κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων.
Για την προσθήκη αυτή, η Διοίκηση και η Τεχνική Ηγεσία του Συλλόγου μας, αλλά και εγώ προσωπικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη γνωστή και πολυπειρη Προπονητρια του Πηγασου ( και φίλη μου ) κ. Αθηνα Ρεντουμη, καθως και τον Αντιπρόεδρο κ. Μιχάλη Τσαφαρα, και ολόκληρη τη Διοίκηση του Συλλόγου της Ελευσίνας, για την ευγενική παραχώρηση της αθλήτριας.
2)επανηλθε και πάλι στον Ίκαρο, ύστερα από αρκετά χρόνια στα οποία αγωνιζοταν σε άλλες Ομάδες, η εμπειρη και ταλαντούχα παίκτρια Καιτη Κουλουμπη, η οποία στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Ικάρου σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες, Α, Β, και Γ Εθνική, κι επιπλέον, όπως είπαμε έχει αγωνιστεί και σε άλλες Ομάδες της χώρας μας, όπως στη Ρόδο, στην Κόρινθο, και στο Αργος.
3) από τον Ατλαντα Πατρών, επέστρεψε και πάλι στον Ίκαρο, μια αθλήτρια η οποία είχε αναδειχθεί από τις Ακαδημίες μας, η δυναμική και ταχύτατη Σπυριδούλα Ντέβα.
4) Επίσης από τον Ατλαντα Πατρών, ήρθε στον Ίκαρο η εμπειρη και δυνατή Χριστίνα Καλτσανα.
Αυτες οι τέσσερις νέες προσθήκες, μαζί με την Κωνσταντίνα Λεμπεση που μετεγραφη στον Ίκαρο το καλοκαίρι από τον Εθνικό Καλαμάτας, δίνουν ακόμη περισσότερες επιλογές στον έμπειρο Κόουτς Τάκη Παναγιωτοπουλο.
Η Διοίκηση, η Τεχνική Ηγεσία, και οι Αθλήτριες του Συλλόγου μας, καλωσορίζουμε τις νέες παίκτριες στην οικογένεια του Ικάρου, και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια, χωρίς τραυματισμους" αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Υποστήριξη: SilkTech