Τι αλλάζει στον 10ο Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας

Παρασκευή, Ιανουάριος 21, 2022 - 5:35μμ
Για 10η φορά θα διεξαχθεί

Οπως ανακοίνωσε ο Αθηνόδωρος Αιγίου και επειδή είναι υποχρεωμένος να τηρήσει το τρέχον υγειονομικό πρωτόκολλο, έχει δημιουργηθεί σύνδεσμος επιβεβαίωσης συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας και στον αγώνα των 5000μ. ( https://forms.gle/GDnUzLBPMnF9gxfw5 ).

Επίσης στον ίδιο σύνδεσμο μπορούν να γίνουν και νέες εγγραφές αφού το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο επιτρέπει περισσότερες συμμετοχές, με την προυπόθεση βέβαια οι συμμετέχοντες να έχουν σε ισχύ πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

"Δεν επιλέξαμε τη ματαίωση ή την αναβολή του αγώνα εξαιτίας των εμποδίων από τα μέτρα που επιβάλει η Πολιτεία για την πρόληψη της μετάδοσης της νόσου covid-19, διότι γνωρίζουμε αφενός πόσο σημαντικοί είναι οι αγώνες για την πλειοψηφία των αθλητών και αφετέρου δε θα θέλαμε η διοργάνωση να απομακρυνθεί από την ημερομηνία που η πόλη μας γιορτάζει τη μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας, σημαντική τοπική εορτή που είναι συνδεδεμένη με τον αγώνα αυτόν και γι αυτό τον λόγο θα απονεμηθεί σε όλους τους τερματίσαντες του ημιμαραθωνίου επετειακό συλλεκτικό μετάλλιο" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Υποστήριξη: SilkTech