Σούλης Παπαδόπουλος: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, μόνο νίκη στην Άρτα"

Κυριακή, Ιανουάριος 16, 2022 - 4:54μμ
Ο Σούλης Παπαδόπουλος

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος με αφορμή την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και το επικείμενο ματς στην Άρτα με την Αναγέννηση έκανε την ακόλουθη δήλωση στο panachaikifc1891.gr:

"Ανυπομονούσαμε να παίξουμε σήμερα. Δυστυχώς η αντίπαλη ομάδα έβγαλε κάποια κρούσματα, αλλά επειδή πάνω απ' όλα είναι η υγεία τους ευχόμαστε περαστικά. Θέλαμε να παίξουμε γιατί έχουμε να αγωνιστούμε από τις 22/12 (σ.σ. ματς με Παναγρινιακό), ήμασταν γενικά σε καλή κατάσταση με ένα σερί τεσσάρων νικών και είχαμε βρει σιγά-σιγά το ρυθμό μας. Πλέον στην ομάδα έχουν έρθει και κάποια παιδιά που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν. Το μόνο καλό από αυτή τη διακοπή είναι ότι δουλέψαμε με τους νέους παίκτες λίγο παραπάνω. Βέβαια το ότι έχουμε να παίξουμε σχεδόν ένα μήνα σίγουρα μας προβληματίζει. Έρχεται την Τετάρτη (19/1) ένα δύσκολο παιχνίδι που αρχίζει για εμάς μία σειρά πολλών αγώνων. Με την αναβολή αυτή (σ.σ. αγώνας με ΠΑΣ Αχέρων) η μόνη ομάδα που προβληματίζεται είναι η Παναχαϊκή, αλλά έτσι πρέπει να πορευτούμε. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και μόνο αυτό που έχουμε στην Άρτα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι που έρχεται. Θα είναι δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα που και αυτή από την πλευρά της θέλει τους τρεις βαθμούς για τους δικούς της λόγους. Εμείς με σεβασμό στον αντίπαλο δεν πάμε για τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη. Θέλω να πω στον κόσμο μας ότι παρότι μας έχει λείψει ο αγωνιστικός ρυθμός περιμένουμε πως και πως να παίξουμε. Αν και τώρα έχουμε εκτός έδρας αγώνες, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και όταν παίξουμε ξανά στο γήπεδο μας να είναι ο 12ος παίκτης".

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΠΛΟ

Με οικογενειακό φιλικό συνεχίστηκε η προετοιμασία της Παναχαϊκής την Κυριακή (16/1). Μετά την αναβολή της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Αχέρων, ο τεχνικός της ομάδας  Σούλης Παπαδόπουλος είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν στο οικογενειακό φιλικό που ήταν ανοικτό για τους φιλάθλους της ομάδας. Εκτός έμειναν μόνο οι Μπελεζάκης και Κοντογιώργης. Το πρωί της Δευτέρας (17/1) η ομάδα μας θα προπονηθεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Υποστήριξη: SilkTech