Ο ΝΟΠ δεν έδειξε έλεος, 17-2 τον ΟΦΗ (ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Ιανουάριος 16, 2022 - 3:03μμ
Ορεξάτος ο ΝΟΠ!

Ασταμάτητος ο ΝΟΠ πέτυχε την 10η νίκη του (σε 11 αγωνιστικές) στο 74ο πρωτάθλημα πόλο της Α2 Εθνικής και συνεχίζει μόνος - πρώτος στην κορυφή του νοτίου Ομίλου.

Το μεσημέρι της Κυριακής (16/1) διέσυρε τον ΟΦΗ με 17-2, ομάδα που είναι 3η στο πρωτάθλημα. Οι Κρήτες προηγήθηκαν 0-1, ο ΝΟΠ αντέδρασε και πήρε κεφάλι με 3-1, με τον ΟΦΗ να μειώνει 3-2 1'.40'' πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου.

Αυτό ήταν! Δεν ξανάβαλε άλλο γκολ στα υπόλοιπα 28'.40'' της αναμέτρησης και ο ΝΟΠ με ένα επί μέρους σερί 14-0 έφτασε σε μια ακόμα ευρεία νίκη. Ούτε στα τελευταία λεπτά που έπαιξαν οι πιτσιρικάδες, χαλάρωσε!

Το διάστημα των 28'.40'' με την εστία του απαραβίαστη είναι ένα από τα καλύτερα ρεκόρ στην ιστορία του, που προφανώς θα διευρυνθεί στο επόμενο ματς, μέχρι δηλαδή να δεχθεί γκολ. Ομοίως και το σερί 14-0!

Δεν χρειάζονται άλλα λόγια, τις δύο ομάδες χώριζε χαώδη διαφορά: Προπονητικής φιλοσοφίας, υποδομής, παιδείας και φυσικά αγωνιστική. Ο ΟΦΗ παρά το τσαμπουκαλεμένο παιχνίδι στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στην Κρήτη, χθες φάνηκε τελείως νωθρός..

Διαιτήτευαν οι Μοίραλης - Μάρκοβιτς.
Τα 8λεπτα: 3-2, 6-0, 3-0, 5-0.
Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχε ο Πετροχείλου.
ΝΟΠ (Βασίλης Λαμπάτος): Βυθούλκας, Γεωργαράς 2, Πολάτος, Κανελλόπουλος (C) 2, Ρογδάκης 1, Τρασάι 1, Παπαχριστόπουλος, Κωνσταντακόπουλος 2, Λυκούδης 3, Γκότσης, Ανδρικόπουλος 4, Πασσάς 1, Μαυριόπουλος, Καραΐσκος 1, Νεγκίζ.

* Εκτός αποστολής, αναρρώνει μετά από ίωση, ο Γιώργος Γουρδούπης.
* Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Άγγελος Καραΐσκος (σκόραρε από τη «βούλα»του πέναλτι), αλλά και ο Χρήστος Μαυριόπουλος, που συνέχισε το σερί του Βυθούλκα μη δεχόμενος γκολ, καταχειροκροτηθείς δε σε μια του επέμβαση!
* Περίπου 300 θεατές στο κολυμβητήριο.
* Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο προπονητής Βασίλης Λαμπάτος, τους οποίους συνεχάρησαν και οι Γιώργος Μάνεσης, Νικόλας Φιλόπουλος.
* Ο Ιάσονας Πολάτος είναι ο παίκτης του ΝΟΠ με το καλύτερο σερί συμμετοχών καθώς με τον ΟΦΗ αγωνίστηκε για 54η συνεχόμενη φορά στα ισάριθμα 54 τελευταία επίσημα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας!

* Σημαντική ήταν η συμβολή του τερματοφύλακα Διονύση Βυθούλκα αλλά και του νεαρού Χρήστου Μαυριόπουλου που αγωνίστηκε σε ολόκληρη την τελευταία περίοδο και απέκρουσε ένα πέναλτι.
* Αρκετό χρόνο συμμετοχής έδωσε ο προπονητής Βασίλης Λαμπάτος στους μαθητές της ομάδας Γεωργαρά Απόστολο, Λυκούδη Σπύρο, Καραΐσκο Άγγελο και Τρασάι Χριστόφορο και μάλιστα όλοι κατάφεραν να σκοράρουν.
* Την επόμενη εβδομάδα δεν διεξάγονται αγώνες για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής.
* Επόμενος αγώνας στις 30/1 εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ιωνικό.
* Ντεμπούτο με το σκουφάκι της ανδρικής ομάδας έκανε ο 16χρονος Χριστόφορος Τρασάι, που μάλιστα πέτυχε κι ένα όμορφο γκολ.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ

Η Β' Φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ15), που διεξάγεται το τριήμερο (14-16 Ιανουαρίου) με την παρουσία 41 ομάδων σε 10 ομίλους, δεν θα πραγματοποιηθεί στον όμιλο της Πάτρας, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού σε συμμετέχουσες ομάδες.
Ο Όμιλος Πάτρας αποτελείται από τις ομάδες:
• ΝΟ Πατρών,
• ΝΕ Πατρών,
• ΝΟ Ναυπλίου,
• ΝΑΟ Κέρκυρας

ΕΦΗΒΙΚΟ

Το προσεχές σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το εφηβικό πρωτάθλημα με τη συμμετοχή του ΝΟΠ

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech