Πέτρος Σταθάκης για την επανέναρξη * Έπεσε καμπάνα στην Παναχαϊκή

Τρίτη, Ιανουάριος 11, 2022 - 5:19μμ
Οφειλές

Δήλωση του Πέτρου Σταθάκη με αφορμή την επανέναρξη του πρωταθλήματος:

«Είναι ευχάριστο που επιτέλους αρχίζει ξανά το πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε μπροστά μας μία αγωνιστική υποχρέωση κόντρα στην ομάδα του Καναλακίου και φυσικά μοναδικός στόχος είναι η νίκη για να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε πριν τη διακοπή. Εύχομαι ολόψυχα όλοι οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων να είναι υγιείς που είναι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να μην προκύψουν επιπλέον προβλήματα με τον κορωνοϊό και φυσικά να μην βγάζουν κάποιες ομάδες ανύπαρκτα κρούσματα για να αναβάλλονται οι αγώνες τους. Αυτό το λέμε εμείς που σαν ομάδα έχουμε χτυπηθεί από τον κορονοϊό και στο τελευταίο παιχνίδι μας είχαμε απώλειες λόγω αυτής της κατάστασης. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα καθώς μετά τον αγώνα με την ομάδα του Καναλακίου θα παίξουμε τρεις σερί αγώνες εκτός έδρας. Κοιτάμε όμως παιχνίδι με το παιχνίδι και προτεραιότητα για εμάς έχει το ματς της Κυριακής. Ανυπομονούμε να παίξουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που τον περιμένουμε να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας ειδικά τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία»


ΠΕΣΑΝ ΚΑΜΠΑΝΕΣ

Ποινές σε ομάδες της Super League 2 αλλά και την Παναχαϊκή για οφειλές σε παίκτες ανακοινωθήκαν την Τρίτη από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ,
Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
Επέβαλε στην Παναχαϊκή την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αθανασίου Παπατόλιου.
Ενεργοποίησε σε βάρος της Παναχαϊκής την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Τιμόθεου Τσελεπίδη.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά συνεχίστηκε η προετοιμασία της Παναχαϊκής για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (16/1 - 15:00).
Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Ανδρέας Κολοβούρης, εκτός από τους τραυματίες Μπελεζάκη και Κοντογιώργη και τον Παπαχρονόπουλο που ταλαιπωρείται από ίωση.
Η προπόνηση της Τετάρτης (12/1) θα γίνει και πάλι στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά.

Υποστήριξη: SilkTech