Τζόκοβιτς: Σε κοινωνικές εκδηλώσεις, χωρίς μάσκα ενώ είχε Covid

Σάββατο, Ιανουάριος 8, 2022 - 9:37μμ
Ολο χαμόγελα, αμάσκωτος

Σήμερα (8/1) αποκαλύφθηκε ότι ο λόγος που πήρε την ιατρική εξαίρεση από την ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας ήταν ότι πέρασε κορωνοϊό τον περασμένο Δεκέμβριο. Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι του αναφέρουν ότι ο Τζόκοβιτς διεγνώσθη θετικός στις 16 Δεκεμβρίου.

Τώρα μια σειρά φωτογραφιών έρχονται να βάλουν νέα φωτιά. Η Daily Mail αναφέρει και παρουσιάζει φωτό με τον Τζόκοβιτς γύρω από την επίμαχη ημερομηνία που τον δείχνουν σε κανονική κοινωνική δραστηριότητα, σε κοινωνικές του συναναστροφές στη Σερβία, χωρίς να φορά, μάλιστα, μάσκα.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Τζόκοβιτς απεικονίζεται σε φωτό να βρίσκεται σε πάνελ συζήτησης για το φιλανθρωπικό του ίδρυμα και μάλιστα έχουν ανέβει φωτό στα social media με τον ίδιο να παρεβρίσκεται σε εκδήλωση για γραμματόσημο που φτιάχτηκε προς τιμήν του. Οι φωτό αυτές για το γραμματόσημο ανέβηκαν από τον ίδιο, την επομένη της ημερομηνίας που φέρεται να διεγνώσθη θετικός στον Covid. Το France 24 αναφέρει ότι η εκδήλωση έγινε στις 16 Δεκεμβρίου.

Φωτό από την εκδήλωση στο ίδρυμα του Τζόκοβιτς είχε ανεβάσει το ίδιο το ίδρυμα στα social media στις 17 Δεκεμβρίου, με την επισήμανση ότι η εκδήλωση είχε γίνει την προηγουμένη.

Σε άλλες φωτό που φέρονται να τραβήχτηκαν στις 17 Δεκεμβρίου, ο Τζόκοβιτς απεικονίζεται να συμμετέχει σε ανοιχτή εκδήλωση, μια τελετή απονομής βραβείων της Ενωσης Αντισφαίρισης του Βελιγραδίου, κατά την οποία μάλιστα αγκαλιάζει παιδιά.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Υποστήριξη: SilkTech