Τσιτσιπάς: Απευθείας στο Australian Open

Παρασκευή, Ιανουάριος 7, 2022 - 7:30μμ
O Στέφανος Τσιτσιπάς

Το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά δεν υπάρχει στις λίστες συμμετοχής των δύο τουρνουά της ATP σε Σίδνεϊ και Αδελαΐδα την άλλη εβδομάδα.

Το Νο4 του κόσμου σκόπευε να αγωνιστεί στο διπλό όμως ο τραυματισμός του αδερφού του, Πέτρου, φέρνει την ακύρωση της συμμετοχής τους.

Ετσι, όπως και η Σάκκαρη, έτσι και ο Τσιτσιπάς δεν αναμένεται να δώσουν αγώνα την ερχόμενη εβδομάδα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πράγμα που σημαίνει πως αμφότεροι θα επανεμφανιστούν στο Australian Open στις 17 Ιανουαρίου.

EMBOΛΙΑΣΤΗΚΕ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το εμβόλιο της Johnson & Johnson για να αγωνιστεί στο Australian Open. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται ήδη στην Αυστραλία και ξεκίνησε τη σεζόν του με τη συμμετοχή στο ATP Cup, έχοντας ως κύριο στόχο το Australian Open, το οποίο και ξεκινάει τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας χρειάστηκε να εμβολιαστεί για το λόγο αυτό και απέφυγε... περιπέτειες όπως του Νόβακ Τζόκοβιτς, παρότι και ο ίδιος είχε αρχικά εμφανιστεί αρνητικός στο εμβολιασμό του για τον κορονοϊό.
Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Μελβούρνη, Αλέκος Μαρκέλλος, μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο Τσιτσιπάς έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Υποστήριξη: SilkTech